Pensii 2024. Ce pensii vor primi românii care nu au cotizat 15 ani! Cum poţi cumpăra vechime

Pensionarii care nu au lucrat cel puțin 15 ani nu pot solicita pensia minimă/socială de 1.281 de lei, care ar putea creşte la aproape 2.000 de lei d ela 1 septembrie 2024.
Filip Stan
23 iun. 2024, 12:47
Pensii 2024. Ce pensii vor primi românii care nu au cotizat 15 ani! Cum poţi cumpăra vechime

Procesul de recalculare a pensiilor naște o mulțime de întrebări! Dacă Ministerul Muncii dă asigurări că inechitățile vor fi eliminate și oameni care au prestat aceeași muncă, dar s-au pensionat în ani diferiți nu vor mai primi pensii diferențiate, mulți români au întrebări despre alte situații.

Pensii 2024. De ce vechime ai nevoie pentru 1.000 lei în plus la pensie. FORMULA CALCUL pensii

Un caz special e al românilor care nu au muncit 15 ani. Cum se vor pensiona aceștia și câți bani ar urma să primească? Situațiile prevăzute de lege au fost analizate de presă!

Trei situații pentru pensionarii cu vechime sub 15 ani, conform Newsweek.ro.

Lipsa dreptului la pensie minimă/socială: Pensionarii care nu au lucrat cel puțin 15 ani nu pot solicita pensia minimă/socială de 1.281 de lei.

Pensia bazată pe contributivitate: Pensionarii care au atins vârsta de pensionare (63 de ani pentru femei și 65 de ani pentru bărbați) și au lucrat mai puțin de 15 ani vor primi doar câteva sute de lei, în funcție de contributivitate. Statul nu completează pensia până la 1.281 de lei, așa cum o face în cazul celor care au lucrat cel puțin 15 ani. De exemplu, sursa citată a raportat că după 30 de ani de muncă în sistemul agricol (CAP), pensia lunară bazată pe contribuție este de 591 lei, iar statul adaugă diferența până la 800 lei.

Incapacitatea de muncă: Pensionarii care nu au lucrat 15 ani și nu au atins vârsta de pensionare, dar intră în incapacitate de muncă, nu primesc pensie pe bază de contributivitate. În acest caz, trebuie să depună un dosar pentru a primi pensie de handicap, care este de aproximativ 600 de lei pe lună pentru handicap grav. Conform Legii 448/2006, indemnizația lunară pentru persoanele cu dizabilități se majorează la 462 de lei pentru handicap grav și la 350 de lei pentru handicap accentuat.

Pensii 2024. De ce vechime ai nevoie pentru 1.000 lei în plus la pensie. FORMULA CALCUL pensii

Pensii 2024. Procesul de recalculare a pensiilor aduce în prim-plan întrebarea: câtă vechime este necesară pentru a obține o creștere semnificativă a pensiei, de cel puțin 1.000 lei? De asemenea, cât de mult ajută grupele de muncă în acest context? dacă ai 40 d eani vechime, se poate ieşi la pensie, fără penalizări, cu 5 ani mai devreme.

Pentru a beneficia de o creștere consistentă a pensiei, este esențial ca pensionarul să fi muncit un număr considerabil de ani. Conform noii legi a pensiilor, pensionarii care au muncit peste 25 de ani primesc puncte bonus, denumite puncte de stabilitate. Aceste puncte sunt adăugate la pensia recalculată, oferind astfel o creștere suplimentară.

Pensii 2024. Puncte bonus în funcție de vechime

 • 25 de ani de muncă: 0 puncte bonus.
 • 30 de ani de muncă: 5 x 0,5 = 2,5 puncte bonus, echivalentul a 202 lei.
 • 35 de ani de muncă: 6,25 puncte bonus, echivalentul a 506 lei.
 • 40 de ani de muncă: 11,25 puncte bonus, echivalentul a 911 lei.
 • 45 de ani de muncă: 16,25 puncte bonus, echivalentul a 1.300 lei.

Aceste puncte sunt calculate pe baza valorii punctului de pensie (VPR), care este de 81 lei.

Pensii 2024. Rolul grupelor de muncă

În ciuda importanței anilor de muncă, legea pensiilor nu prevede acordarea de puncte bonus suplimentare pentru anii lucrați în condiții deosebite sau speciale (grupe de muncă). Acest aspect a fost confirmat de ministrul muncii, Bucura Oprescu, care a declarat că punctele de stabilitate se acordă doar pentru anii efectiv munciți, indiferent de grupa de muncă. Aceasta a generat nemulțumiri în rândul pensionarilor care au lucrat mulți ani în condiții grele și nu vor primi măriri suplimentare la recalculare.

Formula de recalculare a pensiilor

Recalcularea pensiilor se face folosind formula: VPR x numărul total de puncte, unde:

 • VPR (Valoarea Punctului de Referință) = 81 lei.
 • Punctele = contributivitate + stabilitate + puncte pentru perioade asimilate.

Punctele de stabilitate

 • 0,50 puncte/an pentru anii din intervalul 26 – 30 de rămânere în muncă, inclusiv.
 • 0,75 puncte/an pentru anii din intervalul 31 – 35, inclusiv.

Excepții și situații speciale

Deși recalcularea pensiilor aduce majorări semnificative pentru unii pensionari, există categorii care nu beneficiază pe deplin de aceste ajustări. Pensionarii care au muncit în condiții deosebite sau speciale, dar care nu au acumulat suficiente puncte bonus din vechime, se confruntă cu pensii mai mici decât se așteptau.

Pensii 2024. Ce români vor avea pensia majorată cu 90%. Formula de calcul pentru un stagiu de cotizare de 30 de ani

Șeful Casei de Pensii face anunțurile așteptate de către toți pensionarii. „Mai mult de 3 milioane de pensionari vor beneficia de aceste creșteri, datorită punctelor de stabilitate. Cei care au cotizat peste 40 de ani vor vedea creșteri de peste 80-90%. Mulți pensionari care în prezent primesc indemnizație socială vor ieși din această zonă”, a declarat Daniel Baciu, la Antena 3.

Pensii 2024. Şeful Casei de Pensii a deconspirat ce români vor avea valori majorate substanţial pe noile taloane. Calendarul recalculării pensiilor

Daniel Baciu a explicat că în luna iunie se vor tipării deciziile de pensionare, iar oamenii vor știi exact cât vor primi de la 1 septembrie.

„Începând din luna iunie, începem și procesul de tipărire și ulterior de distribuire a noilor decizii de pensionare, astfel încât de la 1 septembrie oamenii să știe exact care este noul cuantum al pensiei în urma recalculării prevăzute de noua lege a pensiilor”, a explicat șeful Casei de Pensii.

Pe talonul de pensie vor apărea noile valori ale punctului de referință, numărul total de puncte, și vor fi incluse mici modificări specifice.

„Rămân cei 1 milion și ceva de pensionari care vor avea aceeași pensie. Aceștia sunt cei care au avut un stagiu de cotizare mai mic de 25 de ani. Ei au beneficiat de indexarea de 13,8% de la începutul anului și vor continua să beneficieze, în fiecare an, de indexarea prevăzută de lege”, a precizat Daniel Baciu.

Pensii 2024. Câți lei va primi pensie un român, dacă s-a pensionat după 30 de ani de muncă
Noua lege a pensiilor va intra în vigoare la 1 septembrie 2024. Printre altele, Legea 360/2023 stabilește și schema după care se calculează pensiile și care a stat la baza aplicării principiului contributivității. Astfel, românii își pot calcula singur veniturile.

De exemplu, după 30 de ani de muncă, o persoană are acum ocazia să afle câți lei va primi la pensie.

Pensii 2024: Formula după care se calculează

Specialiștii Ministerului Muncii și Solidarității Sociale au explicat, în dese rânduri, cum se calculează pensia. Folosind această formulă, vă puteți estima cu o acuratețe de 100% veniturile pe care le veți primi după retragerea din câmpul muncii.

Peste un milion de pensionari nu vor primi majorări la 1 septembrie 2024. Anunţul făcut de Daniel Baciu, şeful Casei de Pensii

„În noua lege a pensiilor (Legea nr. 360/2023, art. 85, alin. 7), punctajul lunar se calculează prin raportarea venitului brut lunar realizat sau, după caz, a venitului lunar asigurat, care a constituit baza de calcul a contribuției de asigurări sociale, la câștigul salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurărilor sociale de stat din anul respectiv”, spun autoritățile.

În cazul de față, am luat ca exemplu un pensionar care a avut un salariu brut de 5.000 de lei, dar care, de data aceasta, are o vechime de 30 de ani.

Formula de calcul va fi următoarea:

0,73648 (Punctajul anual) x 30 (Numărul de ani de vechime) + 0,5 (punctele de stabilitate) x 5 (numărul de ani munciți suplimentar peste vechimea de 25 de ani).

Vor rezulta un număr de 24,5944 puncte de pensie, care înmulțite cu 81 de lei (VPR) va da o pensie de 1992 de lei. Deci, el va primi pensia mărită cu 500 de lei.

Cum se acordă punctele de stabilitate la pensie
Numărul total de puncte realizat de o persoană asigurată în sistemul public de pensii se obține din însumarea punctajelor anuale ale acestuia și a numărului de puncte de stabilitate. Astfel, punctajul anual al asiguratului se determină prin împărțirea la 12 a sumelor punctajelor lunare realizate într-un an calendaristic.

Mai departe, pentru fiecare stagiu de cotizare contributiv realizat peste 25 de ani se acordă un număr de puncte de stabilitate astfel:

 • 0,50 puncte pentru fiecare an realizat peste 25 de ani;
  0,75 puncte pentru fiecare an realizat peste 30 de ani;
  1 punct pentru fiecare an realizat peste 35 de ani.
  Iată care sunt perioadele asimilate vechimii:
 • a urmat cursurile de zi sau cu frecvență ale învățământului universitar pe toată perioada de studii;
  a satisfăcut serviciul militar;
  a beneficiat în perioada 1 aprilie 2001 – 1 ianuarie 2006, de indemnmizații de asigurări sociale;
  a beneficiat după 1 ianuarie 2005 de concediu pentru incapacitate temporară de muncă din cauza vreunui accident de muncă sau a unor boli profesionale;
  a beneficiat după 1 ianuarie 2006 de concediu pentru creșterea copilului în vârstă de până la 2 ani sau, în cazul copilului cu handicap, de până la 3 ani respectiv 7 ani.

Pensii 2024. Ce este indicele de corecţie şi cum noua formulă de calculare ar putea dubla veniturile seniorilor

Pensii 2024. Legea Pensiilor și recalcularea acestora începând cu luna septembrieeste un subiect foarte dezbătut în România. Recent, șeful CNPP a făcut niște prezicări despre indicele de corecție, care este foarte important pentru pensionari.

Totuși, trebuie făcute unele precizări menite să clarifice anumite aspecte. Se știe că valoarea pensiilor de care vârstinicii vor beneficia după 1 septembrie va fi determinată de mai multe criterii, printre care și acest indice de corecție, conform DC Business.

Înainte de toate merită amintit că acest indice de corecție a fost introdus prin Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, art. 170 și a fost aplicat tuturor pensiilor. În primul an el a fost de 1,12, urcând la 1,17 în 2012 și 2013, pentru ca apoi să scadă, în următorii ani până la 1,15, ba chiar 1,07, cum s-a întâmplat în 2014 și 2014. În 2019, el a fost de 1,20, pentru ca din 2020 să fie de 1,41.

În noua Lege a pensiilor, acest element nu se mai regăsește, iar seniorii care s-au retras din activitate înainte de anul 2011 vor avea parte de cele mai mari majorări de pensii. Veniturile lor s-ar putea dubla aproape, dacă au muncit mai mult de 25 de ani.

Pensii mai 2024. Veste proastă pentru aproape 3 milioane de pensionari, de ce ajung banii mai târziu de Paşte

În același timp, șeful Casei Naționale de Pensii Publice, Daniel Baciu, a explicat că „pensionarii care au beneficiat de un indice de corecţie mare vor avea creșteri mai mici, iar cei care nu au beneficiat de indice de corecție vor beneficia de creșteri mai mari. Contează foarte mult care a fost nivelul contribuţiilor, istoricul profesional”, a subliniat șeful CNPP.

Alt factor care va spori veniturile pensionarilor sunt punctele de stabilitate care, după cum declara recent ministrul Muncii, Simona-Bucura Oprescu, ”ne ajută în special să adecvăm pensiile cu venituri mici”.

Numărul total de puncte realizat de asigurat se obține din însumarea punctajelor anuale ale acestuia, inclusiv cele aferente perioadelor de necontributivitate, și a numărului de puncte de stabilitate. Punctajul anual al asiguratului se determină prin împărțirea la 12 a sumelor punctajelor lunare realizate într-un an calendaristic.

Pentru stagiul de cotizare contributiv realizat peste 25 de ani contributivi se acordă un număr de puncte de stabilitate astfel:

– 0,50 puncte pentru fiecare an realizat peste 25 de ani. Exemplu: între 25 și 30 de ani se acordă 2,5 puncte;

– 0,75 puncte pentru fiecare an realizat peste 30 de ani. Exemplu: între 30 și 35 de ani se acordă 3,75 puncte;

– 1 punct pentru fiecare an realizat peste 35 de ani.

Pensii 2024. Formula de calcul. Tipuri de pensii. Majorări. Cumpărarea de vechime

Ministerul Muncii a arătat digieconomic.ro sistemul prin care pensiile vor fi recalculate. În răspunsul Ministerului am găsit principiile sistemului, formula de calcul a pensiilor, tipurile de pensii, termenele și indicii după care acestea se majorează. Varsta de pensionare devine egală pentru femei și bărbați. Femeile cu copii vor ieși mai repede la pensie. Guvernul și Parlamentul au aprobat actul normativ privind recalcularea pensiilor din România, care este programată să aibă loc în septembrie.

Proiectul de lege a avut in vedere doua principale obiective: eliminarea inechitatilor din sistem si adecvarea pensiilor mici, precum si asigurarea unei stabilitati pe termen mediu si lung a sistemului de pensii.

Este cea mai amplă reformă a pensiilor de la fosta recalculare, din 2010. Proiectul a fost realizat împreună cu experții Comisiei Europene și ai Băncii Mondiale care au confirmat că noua lege ar fi sustenabilă și că va aduce stabilitate sistemului de pensii din România.

Principiile noului sistem

Ministerul enumeră principiile care au stat la baza recalculării. Principiul contributivității este consolidat prin condiționarea stagiului minim si complet de cotizare de vechimea realizată efectiv.

Principiul stabilității contribuției la sistemul public de pensii este un principiu nou potrivit căruia stagiul de cotizare realizat peste 25 de ani să fie ajustat cu un număr de puncte pentru stablitatea în câmpul muncii.

Principiul solidarității conform caruia asigurații sistemului public de pensii își asumă reciproc obligații.

Principiul egalității potrivit căruia beneficiază de tratament nediscriminatoriu, în ce privește drepturile și obligațiile prevăzute de lege.

Formula de calculEste reprezentată de două elemente: un VPR care reprezinta o valoare a punctului de referință și un număr total de puncte.

Pensie = VPR x Număr total de puncte.

VPR (valoarea punctului de referință) = valoarea punctului de pensie împărțit la 25

Număr total de puncte.= puncte contributivitate + puncte stabilitate + puncte asimilate /necontributive

Noutatea în cadrul formulei o reprezintă numărul de puncte stabilitate acordate pentru anii contributivi (peste 25 de ani).

Calculul pensiei va avea în vedere atât venitul pentru care s-a plătit contribuția la sistemul de asigurări sociale, cât și vechimea realizată efectiv în muncă, pe teritoriul Romaniei.

La calculul numărului total de puncte se va adăuga și un număr de puncte de stabilitate pentru fiecare an realizat peste stagiul de cotizare contributive de 25 de ani, si anume:

0,50 puncte /an pentru anii din internalul 26-30 inclusiv;
0,75 puncte/an pentru anii din internalul 31-35 inclusiv;
1 punct/an pentru anii din intervalul 36-40-etc.

Aceste puncte se vor acorda doar pentru anii contributivi care nu se suprapun cu anii de pensie. Aceste puncte se vor stimulente pentru prelungirea vieții profesionale.

Stagiul de cotizare de 25 de ani din cadrul formulei de calcul al VPR nu este un stagiu folosit la calculul dreptului de pensie, ci la calculul VPR. Valoarea VPR va fi cea care se va majora pe viitor, nu parametrii de calcul ai VPR.

Majorări anuale de pensii

Mecanismul de majorare al pensiilor – Rata medie anuală a inflaţiei, la care se adaugă 50% din creşterea reală a câştigului salarial mediu brut realizat, indicatori definitivi, cunoscuţi în anul curent pentru anul calendaristic anterior, comunicaţi de Institutul Naţional de Statistică.În anul 2024 valoarea punctului de pensie prevăzut pentru anul 2023, de 1.785 lei, se majorează cu 13,8% si va fi de 2.032 lei. Raportandu-ne la valoarea punctului de pensie de 2.023 lei, valoarea punctului de referință VPR, la data intrării în vigoare a noii legi, va fi de 81 lei.

Majorarea pensiilor se va realiza la inceputul fiecărui an, în luna ianuarie și va depinde de procentul de creștere a veniturilor din contribuții de asigurări sociale la bugetul sau rata medie anuală a inflației din ultimii doi ani, acordându-se valoarea cea mai avantajoasă.

În cadrul negocierilor tehnice cu serviciile Comisiei Europene, a fost făcută în mod repetat solicitarea, în vederea asigurării sustenabilității pe termen lung a reformei și a menținerii angajamentelor asumate, de implicarea a unui organism de experți independenți pentru analiza și eventuala revizuire periodică a parametrilor reformei.

Consiliul Fiscal a fost considerat a fi cel mai bun organism care sa îndeplinească aceste cerințe. Referirea la datele si informatiile prezentate in cadrul Aging Working Group din proiectul de lege nu este una exhaustiva, de natura a limita sursa de date pe baza carora se vor elabora rapoartele mentionate in raportul de lege, ci de a indica parametrii indicativi si periodicitatea ce vor fi avute in vedere.

Aceste condiții au fost introduse la solicitarea expresă a Comisiei Europene ca o asigurare suplimentară că se respectă jalonul din PNRR și că viitoarele guverne nu vor opera creșteri de pensii la discreție, care să dea peste cap echilibrul bugetar.

Majorările de pensii nu pot fi mai mari decât rata medie anuală a inflației sau decât creșterea veniturilor din CAS ca urmare a creșterii salariilor și a numărului de locuri de muncă.

Pensii 2024. Tipuri de pensii

Proiectul de lege prevede patru tipuri de pensie:

Pensie pentru limită de vârstă;
Pensie anticipată;
Pensie de invaliditate;
Pensie de urmaș.

Pensia pentru limită de vârstă  – Accesul la pensia pentru limită de vârstă este condiționat de realizarea unui stagiu minim de 15 ani contributiv. La totalizarea stagiului minim de cotizare nu se au în vedere perioadele asimilate și perioadele necontribitive. Exceptie o constituie perioada de maternitate/paternitate care va fi avută în vedere la calculul vechimii necesare pentru deschiderea dreptului de pensie pentru limită de vârstă.

Pensia anticipată – Accesul la pensia anticipată este condiționat de realizarea unui stagiu complet de cotizare contributiv de 35 ani. Pensionarea anticipată se realizează cu reducerea maximă de 5 ani din vârsta standard de pensionare prevăzută de lege. Pensionarea anticipată cu 5 ani mai devreme a persoanele care au depăşit stagiul complet de cotizare contributiv, de 35 ani, cu cel mult 5 ani de stagiu de cotizare va fi penalizată cu maximum 24% .

Pensii 2024. „Bani albi pentru zile negre!” – artificiul din noua lege care îţi aduce un bonus suplimentar la bătrâneţe
Pensia de invaliditate – vor exista în continuare cele trei grade de invaliditate. Noutatea penstru această categorie este redefinirea gradelor de invaliditate în funcție de deficiența funcțională a persoanei (grav, accentuat sau mediu). Pentru oricare dintre gradele de invaliditate în funcție de natura afectării capacității de muncă și tipul raportului de muncă, capacitatea de muncă poate fi considerată păstrată pentru anumite activități profesionale.

Pensia de urmaș – Se mențin prevederile din legislația veche.

Valorificarea sporurilor nepermanente

Valorificarea sporurilor acordate sporadic de-a lungul activității profesionale. Valorificarea tuturor veniturilor brute realizate pentru care s-au datorat contribuțiile de asigurări sociale : acord global, plata cu ora, al treisprezecelea salariu, premii, etc.. În situația în care din diverse motive nu se poate face dovada acestor venituri brute cu adeverințe, la calculul punctajelor se utilizează ca și in prezent salariile din carnetul de muncă și sporurile permanente.

În termen de 6 luni de la data intrării în vigoare a legii noi se recalculeaza din oficiu toate dosarele care au adeverinte cu sporuri nepermenente si nevalorificate conform vechii legislații. Pentru pensionarii care nu au depus la dosar inca aceste adeverințe pot să le depună. Modelul de adeverință pentru anagajatori e cel prevăzut de lege. Pentru pensionarii care au adeverințele la dosar nu mai este necesar sa prezinte o altă adeverință decât dacă cea de la dosar este incompletă. Sunt valabile adeverințele care au fost emise și înainte de intrarea noii legi în vigoare dacă respectă fondul și forma prevăzută de legislația de la momentul emiterii. Drepturile recalculate urmare adăugării de sporuri nepermanente de acordă de la data intrării în vigoare a prezentei legi.

Pensii 2024. Egalizarea vârstelor standard de pensionare dintre bărbați și femei

Egalizarea vârstei de  pensionare a femeilor cu cea a barbaților, la 65 de ani, eșalonat până în anul 2035. În prezent atingerea varstei standard de pensionare la femei de 63 de ani și se face eșalonat până în 2030. Conform anexei nr. 5 din proiectul de lege nou esalonarea vârstei standard pentru femei se va face, conform criteriilor din jalon, până în anul 2035. În proiectul de lege s-a avut în vedere si recomandarea asumată de Romania prin PNRR, referitoare la mentinerea in activitate a angajatilor până la vârsta de 70 de ani, dar cu acordul angajatorului.

Reducerea vârstei standard de pensionare pentru femeile cu copii
Cine a născut și crescut copii până la vârsta de 16 ani beneficiază de reducerea vârstei standard de pensionare astfel: 6 luni pentru primul copil, un an pentru doi copii…..mergând cu reducerea până la 3 ani si 6 luni, pentru 7 copii. Reducerea vârstei de pensionare prevăzută în tabelul din proiectul de lege se aplică şi în cazul în care numărul de copii cuprinde şi copii adoptaţi şi crescuţi pe o perioadă de cel puţin 13 ani. Pentru acest beneficiu femeile vor prezenta copii după certificatele de nastere ale copiilor și o declarație pe proprie răspundere că au născut și crescut copii până la vârsta de 16 ani. Acest mod de lucru a fost utilizat și pe parcusul implementării legii nr. 19/2000. Această reducere se poate cumula si cu reducerile in baza grupelor de muncă.

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Construcția fenomen din România pe care Ceaușescu a făcut-o cu gândul la invazia rușilor. Spionajul american a fost în alertă tot timpul
Capital.ro
S-a dat ordin: Să fie amendat de urgenţă! Obligatoriu în toate localitățile din România. E incorect
Playtech.ro
Cele mai norocoase zodii în toamna 2024. Vor avea parte de mulți bani și iubire adevărată
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
ANALIZĂ. Cât de afectată este imaginea României de scandalul Dianei Șoșoacă în Parlamentul European
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
Bătaie între Harry și William. Până unde s-a ajuns
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
De ce și-a plimbat bărbatul iubita moartă cu căruciorul, vineri seara, în Sectorul 5. Ce le-a spus polițiștilor că s-ar fi întâmplat cu ea, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Ce făcea dentista din Brăila cu pacienții în cabinet? Era singurul cabinet stomatologic fără camere de supraveghere
Capital.ro
Vladimir Putin a ordonat retragerea. Umilință pentru Rusia: A însemnat o batjocură
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Val de caniculă pe litoral: temperaturi record și prețuri în creștere atrag turiști numeroși
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIE! JOE BIDEN a CONFIRMAT OFICIAL
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'