Pensiile vor fi distribuite la timp în septembrie. Anunţul Poştei Române: „Compania îşi respectă angajamentul faţă de toţi pensionarii”

Poşta Română a dat asigurări luni că va distribui toate pensiile la timp şi în luna septembrie. Calendarul normal de plată a pensiilor este 1-15 ale fiecărei luni, au explicat reprezentanţii companiei.

RomaniaTV.net
24 aug. 2020, 12:26
Pensiile vor fi distribuite la timp în septembrie. Anunţul Poştei Române: „Compania îşi respectă angajamentul faţă de toţi pensionarii”

„Compania Naţională Poşta Română este pregătită să distribuie şi în luna septembrie toate pensiile la timp. Calendarul normal de plată a pensiilor este 1-15 ale fiecărei luni, iar Poşta Română a făcut toate demersurile interne necesare pentru a respecta acest calendar şi în luna septembrie, luând în calcul şi creşterea cu 14% a punctului de pensie”, a anunţat Poşta Română, conform News.ro.

Reprezentanţii Poştei le-au transmis pensionarilor că vor respecta calendarul de achitare a pensiilor şi în luna septembrie.

„Compania îşi respectă angajamentul faţă de toţi pensionarii, de a distribui toate pensiile direct la uşa acestora, indiferent de colţul ţării în care trăiesc sau de situaţiile speciale cu care s-a confruntat”, a precizat Poşta Română.

La rândul său, Horia Grigorescu, directorul general al Poştei Române, a menţionat că drepturile băneşti vor fi livrate prompt şi fără întârzieri.

„Poşta Română va livra, în continuare, drepturile băneşti prompt şi fără întârzieri. Prin profesionalismul şi dedicarea tuturor angajaţilor săi, compania a demonstrat, de fiecare dată, că este un partener social strategic, atât pentru instituţiile statului, cât, mai ales, pentru cetăţeni”, a declarat Horia Grigorescu, directorul general al Poştei Române, conform sursei citate.

De asemenea, Poşta precizează că, şi în perioada pandemiei, angajaţii companiei au lucrat la capacitate maximă pentru a distribui pensiile într-un interval mai scurt decât cel asumat prin contractul semnat cu Casa de Pensii, pentru a veni în sprijinul beneficiarilor în acea perioadă dificilă.

„Astfel, Poşta Română s-a adaptat la evoluţia situaţiei, căutând în permanenţă măsuri pentru a veni în sprijinul clienţilor, compania reafirmându-şi, astfel, parteneriatul asumat faţă de Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, Casa Naţională de Pensii Publice, dar mai ales faţă de pensionari”, au mai menţionat reprezentanţii Poştei.

Ministrul Muncii, anunţ de ultimă oră despre creşterea pensiilor. „Următoarele pensii vor ajunge mărite şi la timp”

Ministrul Muncii a anunţat că următoarele pensii vor ajunge şi mărite şi la timp. Violeta Alexandru a subliniat că pensionarii nu merită nici zvonuri false, nici minciuni despre pensiile din septembrie, ci respect. Ea are şi un mesaj pentru ”poştaşii care le (mai) spun pensionarilor că nu vor primi pensiile la timp”.

”Vor ajunge la timp! Următoarele pensii vor ajunge şi mărite şi la timp. Aud că strategii PSD sugerează pregătirea liniei de atac contra Guvernului pe tema întârzierilor în plata pensiilor din luna septembrie. Ar cheltui oricât ca să câştige politic şi speră că nu va funcţiona, până la capăt, mobilizarea pe care am făcut-o. Cu o mână de oameni serioşi din CNPP cărora le mulţumesc pentru tot efortul din aceste zile! De dragul câştigului politic, PSD s-ar bucura dacă întârzie livrarea pensiilor în septembrie”, a scris ministrul pe Facebook.

”Sunt într-o permanentă legătură la nivelul conducerii Poştei şi văd că se implică punându-şi la punct ultimele detalii. Îi rog pe poştaşii care le (mai) spun pensionarilor că nu vor primi pensiile la timp, să rămână angajaţi serioşi. Am cunoscut mulţi angajaţi serioşi în Poştă. Celor care au intrat în campanie electorală sau celor care sunt obişnuiţi să nu aibă încredere, le spun că #sepoate face treabă şi în administraţie sau în companiile de stat. Cu seriozitate, în fiecare zi – nu din când în când – şi cu un autentic spirit de echipă”, conchide ministrul Muncii.

Traian Băsescu: „PNL minte la fel ca PSD. Ca şi PSD, nu au dat indexările la 1 ianuarie”


loading...