Pensionară din Italia, jefuită de o badantă româncă. Fiica italiencei a alerta poliția

O femeie din Italia a angajat o româncă pentru a avea grijă de mama ei bolnavă. Profitând de faptul că bătrâna nu se putea deplasa și de increderea acordată de fiica ei, badantă româncă s-a apucat să fure obiecte prețioase din casa italiencei.

21 apr. 2023, 12:57
Pensionară din Italia, jefuită de o badantă româncă. Fiica italiencei a alerta poliția

O româncă a fost angajată ca badantă de către fiica unei pensionare din Italia. Românca trebuia să aibă grijă de o bătrână care nu se mai putea deplasa din cauza problemelor de sănătate. Profitând de increderea acordată de familia italiencei și de faptul că bătrâna pe care o îngrija nu se mai putea deplasa, românca s-a pus pe furat, scrie Gandul.

Citește și: Cum poți lucra ca badantă sau menajeră în Italia

Când a realizat că au dispărut obiecte de valoare din casa mamei sale, italianca a alerta carabinierii. Obiectele valoroase date dispărute au fost găsite chiar în camera în care locuia badantei din România, adică, în aceeași casă în care stătea și bătrâna.

Printre obiectele furate se numără ceasuri de aur, de mână și de buzunar, un medalion, un inel, obiecte din cristal, dar și altele, potrivit IlGallo.

Citește și: Cât câştigă o badantă în Italia, în decembrie. Care sunt obligaţiile şi drepturile acestei categorii de angajaţi

Badanta româncă, în vârstă de 66 de ani, a fost plasată în arest la domiciliu la Castrignano del Capo, în Puglia.