Pensionara din Târgovişte care a dat bacalaureatul anul acesta a luat examenul. Vezi ce note a luat la geografie

REZULTATE BACALAUREAT DÂMBOVIŢA 2018. Târgovișteanca de 59 de ani care a susținut examenul de bacalaureat anul acesta a luat note foarte mari. Femeia a obţinut media 7,35, reuşind să ia la geografie 9,2. 

04 iul. 2018, 10:17
Pensionara din Târgovişte care a dat bacalaureatul anul acesta a luat examenul. Vezi ce note a luat la geografie

REZULTATE BACALAUREAT DÂMBOVIŢA 2018. Elena Duțu, târgovișteanca de 59 de ani care a susținut examenul de bacalaureat, este în culmea fericirii și este un exemplu pentru mulți tineri. Deși este pensionară, femeia s-a hotărât să susțină examenul pentru a putea face voluntariat în spital.

Târgovişteanca în vârstă de 59 de ani a absolvit la frecvenţă redusă cursurile Liceului Tehnologic „Constantin Brâncoveanu” din Târgovişte, iar la bacalaureat a obţinut 6,65 la Limba şi Literatura Română, 6,2 la Istorie şi 9,2 la Geografie, media generală fiind 7,35.

REZULTATE BACALAUREAT DÂMBOVIŢA 2018. În județul Dâmbovița promovabilitatea la bacalaureat în acest an este de 64,69 %. Un singur elev a reușit să obțină media 10, fiind vorba despre o tânără de la Liceul Bălașa Doamna din Târgoviște.

Promovabilitatea în județul Dâmbovița este de 64,69 % aproximativ egală cu cea de anul trecut. Un singur a elev a obținut media 10. Este vorba de un elev al Liceului de Arte „Bălașa Doamna” – Drăghici Bianca Ana Maria la specializarea Arhitectură, arte ambientale și design. Vezi aici: REZULTATE BACALAUREAT Dâmbovita 2018 EDU.RO