Pentru 32.000 de dolari, o companie îţi poate face bebeluşul cu adevărat UNIC

Părinţii îşi doresc ca micuţii lor să fie speciali şi unici. Iar pentru a realiza acest lucru, unii sunt în stare chiar să angajeze o companie care să le transforme bebeluşii în nişte copii cu adevărat speciali.

RomaniaTV.net
04 feb. 2015, 07:53
Pentru 32.000 de dolari, o companie îţi poate face bebeluşul cu adevărat UNIC

Ei bine, cel putin acum numele copiilor pot fi speciale si unice, cu ajutorul unei companii elvetiene, Erfolgswelle.

Reprezentantii companiei pretind ca ei pot inventa un nume pentru copilul tau, un nume care nu a mai fost folosit niciodata pana acum. Iar ei pot face acest lucru pentru „doar” 32.000 de dolari.

Acest pret fixat la valoarea de 32.000 de dolari ii permite companiei Erfolgswelle sa angajeze o intreaga echipa de oameni pentru a se asigura ca numele bebelusului este cu adevarat unic, nemaivazut si nemaiauzit.

Citeşte şi  Nume de bebeluşi populare în 2015: Tendinţe surprinzătoare

Reprezentantii companiei vor angaja 14 oameni care for face brainstorming printre numele de bebelusi, patru istorici, 12 traducatori pentru a fi siguri ca numele nu inseamna ceva rau in alta limba straina, dar si doi avocati pentru a se asigura ca numele bebelusului nu apartine unui brand sau companii.

Dupa aproximativ 100 de ore de munca, echipa le va prezenta viitorilor parinti intre 15 si 25 de nume pentru copilul care va veni pe nume. Odata ce numele este ales, echipa va crea apoi o poveste in jurul acestui nume.

Citeste mai mult pe feminis.ro.