Pentru bărbaţi: Spune ce parfum foloseşti că să afli câte femei înnebuneşti

Femeile sunt înzestrate în mod natural cu un miros mult mai dezvoltat decât bărbaţii. Aşa se face că mirosul unui bărbat sexy poate înnebuni o femeie, acţionând ca un puternic afrodisiac.

RomaniaTV.net
16 nov. 2012, 20:47
Pentru bărbaţi: Spune ce parfum foloseşti că să afli câte femei înnebuneşti

Un miros potrivit este un magnet puternic care atrage sexul opus şi astfel se împlineşte rolul biologic de a uni şi cupla o femeie cu un bărbat. Unele afrodisiace naturale sau artificiale sunt cunoscute a avea un efect bine definit neurochimic în creier, creând un răspuns psihologic şi fiziologic care stimulează răspunsul şi apetitul sexual.

Oamenii au propriul lor miros natural care atrage sexul opus, numit feromoni, care însă dispare ca urmare a nenumăratelor duşuri pe care aceştia le fac. Astfel, industria sexuală a creat parfumurile care au drept principal efect cel afrodisiac.

Cuvântul „afrodisiac” vine tocmai de la Afrodita, zeiţa dragostei din Grecia antică, şi se referă la acele substanţe cunoscute a creşte libidoul, a atrage atenţia sexului opus şi a accentua excitarea prin atingere, gust şi miros.

Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro