Pentru că nu mai sunt planete retrograde în februarie, se anunță alt tip de surprize pentru cele 12 zodii. Ce secrete poți descoperi în funcție de zodia ta

În sfârșit! Februarie este fără retrograd. Așteaptă-te să te simți inspirat și optimist. Ideile inovatoare și proaspete apar pe 5 februarie, când Mercur intră în progresivul Vărsător.

04 feb. 2024, 13:17
Pentru că nu mai sunt planete retrograde în februarie, se anunță alt tip de surprize pentru cele 12 zodii. Ce secrete poți descoperi în funcție de zodia ta

Luna nouă în Vărsător pe 9 februarie te împinge să iti duci visele și planurile într-o direcție neașteptată. Marte intră în furie în Vărsător independent pe 13 februarie, motivându-te să iei atitudine. Dar fii atenți, ar putea urma argumente insensibile. Odată ce Venus sosește în Vărsător pe 16 februarie, vei crea prietenii și rețele noi și valoroase. Apreciază ciudațiile și diferențele unice care îi fac pe oameni să iasă în evidență, mai ales când soarele intră în Pești pe 18 februarie. Acest sezon plin de compasiune oferă o oportunitate de a fi mai înțelegător.

Berbec (21 martie-19 aprilie)
O inimă la inimă cu oameni care isi împărtășesc viziunea asupra lumii iti va spori impulsul. Caută inspirație de la prietenii tăi atunci când ai nevoie de încurajare sau simți că renunți la visele tale. Temerile și insecuritățile care te rețin vor fi mai ușor de identificat pe măsură ce luna progresează. Nu pune presiune pe tine în timpul sezonului Pești. Prioritizează odihna și relaxarea. Când te vei reconecta cu tine însuți, vei descoperi cât de recent te-a afectat fizic stresul mental.

Horoscop februarie 2024. Tamara Globa are 3 zodii norocoase pe listă. Pavel Globa ştie zodia care ia jackpotul de la Loto

Taur (20 aprilie-20 mai)
Odată ce începi să crezi că vei reuși, vor avea și alții. Invitațiile sociale zboară în februarie, oferind oportunități de a reaminti lumii cine ești. Lasă-ți originalitatea să strălucească în loc să te ferești de lumina reflectoarelor. Mercur se transformă în Pești idealiști pe 23 februarie, provocându-te să fii optimist cu privire la obiectivele tale fără a-ți stabili așteptări delirante. Urmărirea viselor tale ar trebui să te înalțe. Dacă te simți mai anxios decât mulțumit, schimba abordarea.

Gemeni (21 mai-20 iunie)
Planurile de călătorie și obiectivele personale se unesc. Prin noi aventuri educaționale și de expansiune a minții, te vei regăsi și vei aprofunda înțelegerea celorlalți. Viziunea asupra lumii și sistemul tău de credințe vor evolua și vei vedea cum mediul tău te-a restrâns. Sezonul Peștilor vine pe 18 februarie, dorindu-ți să fii un lider plin de compasiune și incluziune. Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume. Lucrul asupra ta îi va inspira pe cei din jurul tău să facă același lucru.

Zodiac CHINEZESC 5-11 februarie 2024. Vânturi bune bat în direcţia multor zodii, se anunţă săptămână cu belşug şi karma bună

Rac (21 iunie-22 iulie)
Păstrează-te calm și linistit. Când te concentrezi pe negativitate, aceasta se înmulțește în mintea ta. Ai puterea de a-ți schimba atitudinea în orice moment. Alege să vezi circumstanțele dificile dintr-un nou punct de vedere și vei da peste răspunsuri și soluții. Urmăreste-ti impulsurile când Marte se prăbușește în Vărsător pe 13 februarie. Problemele financiare referitoare la viitorul tau trebuie tratate cu prudență. Dacă intuiția ta prinde ceva ce alții nu pot vedea, ai încredere în tine și vorbește. Credința ta se va întări pe măsură ce luna avansează. Continuă să crezi în imaginea de ansamblu.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.