Pentru cei cu stomacul tare: 9 lucruri scârboase găsite în alimente

Fast food-ul este una dintre componentele vieţii moderne. Aşa cum îi spune şi numele fast food înseamnă mâncare preparată şi servită rapid. Însă, în exemplele de mai jos alimentele au fost preparate mult mai rapid.

RomaniaTV.net
03 aug. 2016, 07:51
Pentru cei cu stomacul tare: 9 lucruri scârboase găsite în alimente

Soarece mort gasit in borcanul cu sos de curry

Cand Cate Barrett a cumparat un borcan cu sos de curry de la un magazin se astepta sa fie picant, insa nici prin cap nu i-ar fi trecut ca o sa gaseasca in recipient un soarece mort. Femeia, care este asistenta medicala, a vrut sa pregateasca cina pentru logodnicul ei, a pus sosul in tigaie si a observat ca are ceva in el. Cate Barrett a privit cu atentie si si-a dat seama ca in tigaia ei se afla un soarece mort. Cuplul a dus borcanul inapoi la magazin, iar managerul magazinului si-a cerut scuze.

Citeşte şi  4 alimente pe care nu ar trebui să le cumperi niciodată!

Manusa de bucatarie in painea feliata

O femeie din Nordul Irlandei a descoperit o bucata dintr-o manusa de bucatarie coapta intr-o bucata de paine insa a remarcat-o abia cand a inceput sa manance din ea. Painea a fost cumparata dintr-un magazin local. Victima a facut reclamatie la Protectia consumatorului care i-a amendat pe vinovati cu £750.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.