Pepco, lider în retailul polonez de haine ieftine, continuă angajările în România

Publicat: Vineri, 20 Februarie 2015 09:36 // Actualizat: Marţi, 24 Martie 2015 08:39 // Sursa: romaniatv.net

Pepco, un mare lanţ polonez de magazine de haine, accesorii, jucării şi produse pentru casă, de tip discount, parte a unui concern african prezent pe trei continente, intră pe piaţa românească. Pepco vrea să deschidă magazine în Bucureşti, Alba Iulia, Deva, Mediaş, Slobozia, Buzău, Brăila, Ploieşti, Câmpina, Târgu-Jiu, unde a început să facă angajări încă din luna noiembrie a anului trecut. În această perioadă, Pepco continuă angajările în Bucureşti, Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Alba Iulia, Brăila, Mediaş, Târgu-Jiu şi Drobeta Turnu Severin. Iată posturile şi dacă te califici.

Foto: Pepco

Retailerul de tip discount Pepco este parte a holding-ului african Pepkor care are o reţea de peste 3.000 de magazine în 13 state din Europa, Africa, Australia. Aproximativ 30.000 de angajaţi lucrează pentru concernul Pepkor la nivel mondial.

Pepkor operează prin lanţurile de magazine Pepco (în Polonia, Cehia, Slovacia), Best&Less (pe piaţa australiană), Pep, Ackermans, John Craig, Dunns (în Africa).
Pepco este jucător mare în retailul de tip discount de îmbrăcăminte, accesorii, jucării şi de obiecte pentru casă din Polonia, cu 500 de magazine şi peste 4000 de angajaţi.

În luna noiembrie a anului 2014, Pepco a început recrutările pentru magazinele pe care le deschide în oraşele: Bucureşti, Alba Iulia, Deva, Mediaş, Slobozia, Buzău, Brăila, Ploieşti, Câmpina, Târgu-Jiu.
La începutul anului 2015, Pepco a continuat angajările la Bucureşti, Ploieşti, Câmpina, Slobozia.

Iată lista locurilor de muncă ofertate acum de Pepco

Pepco angajează şefi de magazine în Târgu-Jiu, Drobeta Turnu Severin, Bucureşti, Piteşti, Râmnicu Vâlcea. 

Te califici pentru acest post dacă ai cel puţin studii medii, ai minimum doi ani experienţă în retail, cunoşti limba engleză, ştii să operezi un PC şi eşti rezistent la stres.
Candidatul ideal pentru acest post are abilitatea de a planifica şi atinge obiectivele pe termen mediu sau lung, a mai condus cu succes echipe de oameni, are spirit de echipă şi este un bun organizator.

Amănunte despre postul disponibil la Pepco la Târgu-Jiu şi Drobeta Turnu Severin, aici.

Mai multe informaţii despre postul de şef de magazin disponibil la Bucureşti, aici. 

Candidaţii care vor să aplice pentru postul de şef de magazin disponibil la Piteşti sau la Râmnicu Vâlcea pot afla mai multe informaţii de aici. 

Pepco angajează pe postul de casier la Brăila, la Alba Iulia şi Mediaş. 
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai studii medii, eşti punctual, amabil şi eşti dispus la efort fizic. 
Detalii despre postul vacant la Pepco în Brăila găsiţi aici. 

Informaţii suplimentare despre postul de casier deschis la Pepco în Alba Iulia şi Mediaş, aici. 

28 februarie este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru aceste posturi.

loading...
6 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
23 feb 12:22
Răspunde | Votează email 2 email
Minol Lambul
Salut, nu am gasit unde sa intreb pe cineva, ce parere aveti despre hainutele de pe http://kidishop.ro ?
20 feb 09:58
...discount, parte a unui concern african prezent pe trei continente, intră pe piaţa românească. Citește mai departe… Mai mult ...
20 feb 09:54
...şi produse pentru casă, de tip discount, parte a unui concern african prezent pe trei continente, intră pe piaţa …read more ...
20 feb 09:47
...casă, de tip discount, parte a unui concern african prezent pe trei continente, intră pe piaÅ£a românească. Citește mai departe… Source: romaniatv.net
google_ad_client =...
20 feb 09:41
...casă, de tip discount, parte a unui concern african prezent pe trei continente, intră pe piaÅ£a românească. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
20 feb 09:38
...pentru casă, de tip discount, parte a unui concern african prezent pe trei continente, intră pe piaţa românească. Citește mai departe… Soursa: romaniatv.net
google_ad_client =...
1
EUR
4.8738
RON
29 Sep
noapte 12 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H