Pepe a dezvăluit care e marea tragedie din viața lui: „Mi-a apărut în vis la o lună după ce a murit. Mi-a zâmbit”

Pepe a pierdut pentru totdeauna una dintre cele mai dragi persoane din viața lui, fix când se aștepta mai puțin.

11 iul. 2023, 08:33
Pepe a dezvăluit care e marea tragedie din viața lui: „Mi-a apărut în vis la o lună după ce a murit. Mi-a zâmbit”

Pepe apare mereu pe micile ecrane sau în fața oamenilor cu zâmbetul pe buze și plin de viață, însă nu mulți știu exact ce se petrece în intimitatea lui, fiindcă artistul preferă să-și țină viața personală cât mai departe de ochii curioșilor.

Pepe și-a făcut curaj să vorbească despre tragedia care i-a marcat viața. Prezentatorul, care l-a înlocuit pe Cosmin Seleși la „Te cunosc de undeva”, și-a pierdut nepotul într-un accident de mașină. Franco a murit la 17 ani, nu a mai avut nicio șansă să fie salvat.

Citește și Cristina Bâtlan, dezvăluiri despre divorțul de Roberto. De ce s-au despărțit cei doi: „A încălcat una dintre reguli”

Pepe a cunoscut-o pe Yasmine la înmormântarea adolescentului. Câțiva ani mai târziu, și-a găsit puterea să-și exprime durerea prin muzică. A lansat piesa „Un înger” a cărui poveste nu o știu mulți, dar este fix despre această dramă a vieții lui.

Cântărețul l-a și visat pe Franco, nepotul său, care i-a zis că e într-un loc mai bun și că familia lui n-ar trebui să-și facă griji pentru el.

„Mi-a apărut în vis la o lună după ce a murit. Îmi zâmbea! Vorbea normal cu mine. L-am întrebat, ’bă, ești bine?’. El a zis: ‘da, nu mai plânge. Lui tata nu-i apar în vis ca el plânge, e supărat. Eu sunt ok aici’. Nu am zis niciodată până acum că l-am visat, nu am putut. Am făcut piesa asta pentru el, el e îngerul”, a declarat Pepe după lansarea piesei, citat de cancan.ro.

Citește și Jador și-a cerut iubita în căsătorie, în plină stradă. Cum a reacționat Alexandra: „De ce îmi pui blițul ăla?”

Versurile melodiei lansate în memoria lui Franco exprimă suferința prin care vedeta de la Antena 1 a trecut în toți acești ani. „Un înger am visat/ Un înger m-a rugat/ Să te cuprind/ Să-și aduc iubire/ Să te anunț că este lângă tine/ Un înger păzitor/ Un înger iubitor/ Mi-a spus că vrea/ Să îi zâmbești odată/ Și să alungi privirea înlăcrimată”, spune Pepe în piesa sa.