Pepe a vorbit, în sfârşit, despre relaţia cu Raluka. Ce spune artistul despre timpul petrecut cu frumoasa cântăreaţă: O plac, mă place, de câte ori ne vedem ne luăm în brațe!

Pepe pare că face faţă destul de bine rupturii de fosta lui soţie Raluca Pastramă. Artistul a fost surprins de nenumărate ori de colega lui de la Te cunosc de undeva.

15 mai 2021, 17:58
Pepe a vorbit, în sfârşit, despre relaţia cu Raluka. Ce spune artistul despre timpul petrecut cu frumoasa cântăreaţă: O plac, mă place, de câte ori ne vedem ne luăm în brațe!

Pepe a vorbit, în sfârşit, despre relaţia cu Raluka.  Vedeta a recunoscut acum ce relație există între el și celebra cântăreţă.

Pepe a vorbit, în sfârşit, despre relaţia cu Raluka. Ce spune artistul despre timpul petrecut cu frumoasa cântăreaţă!

Pepe nu a acţionat să înlăture zvonurile privind o apropiere între el și Raluka. Cei doi nu s-au ferit niciodată să facă gesturi unul față de celălalt. Acum, artistul a spus adevărul despre relația lor.

„Am o relație foarte mișto cu Raluka, suntem colegi, ne știm foarte bine. O plac, mă place, de câte ori ne vedem ne luăm în brațe, ne pupăm, suntem ok”, a spus atistul.

Cei doi au glume care mai de care mai savuroase, iar asta s-a văzut atunci când Raluka a postat o fotografie în care îi este bustul la vedere.

Pepe a reacționat imediat și i-a lăsat un comentariu amuzant: „treci acasă că e frig”, la care cântăreața i-a răspuns și ea: „vaaaai”, urmat de câteva emoticoane cu lacrimi de râs.

Pepe încă poartă verigheta. Artistul a fost văzut fără ea în câteva vloguri, motiv pentru care presa a scris că artistul a renunțat la ea. Pepe a reacționat și a dezvăluit că nu renunță la verighetă.

„Am văzut-o și pe aia cu Pepe a renunțat la verighetă… Mâine o s-o am. Mie mi se pare fix un accesoriu, adică mie îmi place, o s-o port, n-o am acum la mână pentru că am avut filmări și n-am putut s-o port. De vreo 4-5 zile n-am mai pus-o pe mână, dar asta nu înseamnă că mâine n-o pun înapoi”, a mai spus Pepe la BarOnline.

Pepe a divorțat de Raluca Pastramă, după opt ani de căsnicie. După ce artistul a anunțat, în noiembrie 2020, că el și mama fetițelor lui s-au despărțit, iată că a sosit ziua în care au devenit, oficial, liberi. Ce s-a întâmplat în secunda în care au ajuns la notar.

„Acte! Nu e așa simplu! (n.r. la întrebarea de ce a durat atât de mult) Exact cum ne-am dorit. Copiii vor rămâne la amândoi, suntem părinți amândoi! E o treabă cât se poate de normală, fără niciun fel de conflict, exact cum am spus!”, a spus Pepe paparazzilor spynews.ro.

Citeşte şi: Oana Zăvoranu sare la beregata lui Pepe: „Bichonul latino-lover al României!”