Pepe dă cărţile pe faţă. Mărturisirea surprinzătoare făcută după despărţire: Mi-a spus Maria…

Pepe vine cu mărturii uluitoare după despre ruptura de soția sa, Raluca Pastramă. Cânăreţul a mărturisit cum anul acesta a fost unul foarte greu pentru el.

RomaniaTV.net
27 dec. 2020, 19:53
Pepe dă cărţile pe faţă. Mărturisirea surprinzătoare făcută după despărţire: Mi-a spus Maria…

Pepe dă cărţile pe faţă. Cu lacrimi în ochi şi vizibil emoţionat, Pepe a povestit despre un episod care s-a petrecut la o săptămână după plecarea Ralucăi l-a făcut să se trezească la realitate.

Pepe dă cărţile pe faţă. Mărturisirea surprinzătoare făcută după despărţire: Mi-a spus Maria…

„Sunt multe momente în care am învăţat de la copii. Plecase Raluca de acasă de o săptămână şi era dressingul ei gol şi mai erau nişte haine pe care nu le-a mai luat că nu le purta. Eu aranjam în dressing hainele fetiţelor.

Am zis fără să îmi dau seama că trebuie să îşi ia şi hainele astea odată de aici, dar nu cu răutate. Maria mi-a zis că le ia când vrea ea, să nu îi spun că se supără. Atunci am simţit că trebuie să învăţ de la copiii mei. În aceeaşi poziţie sunt hainele şi acum.”, a declarat Pepe pentru Antena Stars.

Cântăreţul începe să facă schimbări. Ce le-a spus fanilor

Pepe a declarat că acum nu îi mai este teamă de nimic și că singura lui armă de răzbunare este indiferența.

„Nu îmi este frică de nimic. Eu sunt iubit de prea multă lume ca să fiu singur. Arma mea de răzbunare este indiferenţa. Nu mai bag în seamă persoanele respective. Nu le mai răspund. Am fost dezamăgit de prieteni la care nu mă aşteptam.

Am avut anumite momente în viaţă când am trecut peste mine şi am acordat a doua şansă. Mă regăsesc în piesa pe cam scos-o. Sunt sigur că şi la anul voi fi. Eu în momentul acesta sunt super bine. Nu îmi doresc decât să fim sănătoşi”, a mai adăugat artistul.

Citeşte şi: Pepe şi presupusul iubit al Ralucăi Pastramă ar fi început ameninţările. „L-a rugat să o lase în pace, dar răspunsurile au fost acide”