Pepe, dezvăluiri fără perdea despre tânăra cu care a fost surprins la restaurant: „O să o spun sincer. E normal să ies cu diverse domnișoare, nu înseamnă că mă însor”

Pepe a făcut dezvăluiri despre femeia misterioasă în preajma căreia a fost surprins. Fanii și-au pus multe întrebări legate de o posibilă nouă relație a artistului.

20 mai 2021, 09:27
Pepe, dezvăluiri fără perdea despre tânăra cu care a fost surprins la restaurant: „O să o spun sincer. E normal să ies cu diverse domnișoare, nu înseamnă că mă însor”

Pepe a lăsat în urmă divorţul de Raluca Pastramă şi tocmai a fost surprins în compania Yasminei, un cunoscut make-up artist din București. Cei doi au petrecut la un local de fițe din Capitală de ziua tinerei.

Yasmine a cochetat în trecut și cu meseria de model, fiind pe podiumurile prezentărilor de modă. Frumoasa artistă se bucură de un trup de zile mari. Pepe a ajuns alături de domnișoara misterioasă la un local de ultimă fiță din Herăstrău, împreună cu antrenorul său și soția acestuia pentru a o sărbători pe tânără.

Imaginile postate de șatenă pe rețelele de socializare sunt dovada că știe cum să iasă în evidență, iar ipostazele de senzație în care se afișează în fața internauților adună foarte multe aprecieri.

Pepe a spus că faptul că iese cu tot felul de tinere în oraș nu înseamnă că are și o relație amoroasă cu ele. ‘O să o spun sincer! În fiecare săptămână ies în oraș, la restaurant sau pe undeva. E normal să ies și cu diverse domnișoare, dar asta nu înseamnă că am vreo relație cu ele. Sau că mă însor, sau orice altceva’, a declarat Pepe pentru Fanatik.

În momentul de față, artistul nu pune viața sentimentală pe primul loc, ci prioritățile lui fetițele, afacerile și contul de Youtube.

‘Eu, în perioada asta, am alte priorități, mă ocup de copiii mei, de afaceri, de Youtube, de lucrurile care mă interesează cu adevărat. Faptul că ies în oraș, o să o spun clar, este pentru că îmi petrec puținul timp liber așa cum îmi doresc. Am fost la ziua de naștere a domnișoarei respective, dar asta nu înseamnă că e ceva între noi’, a mai subliniat artistul pentru sursa citată.

Citește și Cine este Yasmine, tânăra sexy alături de care a fost surprins Pepe

Citește și Pepe a vorbit, în sfârşit, despre relaţia cu Raluka. Ce spune artistul despre timpul petrecut cu frumoasa cântăreaţă: O plac, mă place, de câte ori ne vedem ne luăm în brațe!