Pepe, dur şi tranşant la adresa Oanei Zăvoranu: Nu am de ce să mă duc la spital

Oana Zăvoranu încă îl iubeşte pe Pepe. Asta i-a mărturisit lui Viorel Gongoi, fiul Mamei Omida, cu câteva ore înainte de a fi internată de urgenţă în spital, potrivit cancan.ro. La auzul acestor declaraţii, Pepe a fost extrem de dur spunând tranşat că pentru el Oana este un subiect închis.

RomaniaTV.net
14 dec. 2012, 08:53
Pepe, dur şi tranşant la adresa Oanei Zăvoranu: Nu am de ce să mă duc la spital

Oana Zăvoranu a fost dusă de urgenţă la spital, luni seara, după ce ar fi luat o supradoză de pastile. Cu doar doar câteva ore înainte, Querida i-a mărturisit lui Viorel Gongoi că încă îl iubeşte pe Pepe şi că şi-ar da 10 ani din viaţă pentru a afla dacă va fi vreodată împreună cu el.

„Patru ore am vorbit despre viaţa ei. Nu a găsit persoana care să o înlocuiască pe Pepe în viaţa ei. Voia să găsim o cale prin care să afle dacă Pepe îi va fi sortit ei. Şi-ar fi dat 10 ani din viaţă să fie aşa. Despre Pepe ar asculta o viaţă, e idolul ei, centrul universului ei. Îl iubeşte enorm, nimeni nu o va face să-l uite. Crede că Raluca i-a furat Universul. Mi-a cerut să o ajut”, a declarat Viorel Gongoi, potrivit cancan.ro.

După aceste dezvăluiri, Pepe a fost extrem de dur la adresa acestui subiect şi a încercat să fie cât mai concis şi strict în declaraţii. „Nu mă interesează acest subiect, la modul cel mai serios. Nu am de ce să mă duc la spital, nu cred că are nevoie de mine. Ea are nevoie de doctori, de familie, mai departe despre ce discutăm? Oana are un iubit pe care-l respect, iar restul mi se pare penibil. Îmi doresc ca Oana să se facă bine. Poate a luat o doză în plus, sau poate i-a cedat organismul, nu ştiu. Pentru mine, subiectul Oana este închis”, a declarat Pepe.

După ce a chemat ambulanţa de două ori, joi seară, Oana Zăvoranu a fost scoasă din nou pe targă din casa ei şi dusă la spital. Vedeta a mai ajuns şi în luna noiembrie de urgenţă la spital, după ce şi-a pierdut cunoştinţa în casă. În urmă cu 10 ani, Oana a fost internată cu sinuzită, boală care a debutat ca şi acum, cu dureri foarte mari de cap.

CITEŞTE ŞI: Răzvan, declaraţii halucinante despre Oana: Se întâmplă ca eu să dorm şi ea să ia un pumn de pastile