Pepe este în culmea fericirii. A făcut anunțul: „Cred că ar trebui să atingă la suflet orice om”

Pepe este în culmea fericirii. Artistul și-a lansat cea mai nouă piesă, intitulată "Familia mea", și este tare fericit. Artistul trece printr-o periodă foarte bună din viața lui, în urmă cu câteva luni a devenit tată a treia oară, pe lângă cele două fete, are și un băiețel superb.

20 dec. 2022, 08:56
Pepe este în culmea fericirii. A făcut anunțul: „Cred că ar trebui să atingă la suflet orice om”
Pepe este în culmea fericirii

Pepe este în culmea fericirii. Videoclipul piesei, dar și versurile, sunt de-a dreptul emoționante și înduioșătoare, artistul fiind profund recunoscător pentru cele două fiice ale sale, pentru fiul său de doar câteva luni, dar și pentru actuala lui parteneră de viață, care l-a făcut pentru prima dată tată de băiat.

Citește și: Oana Roman, marea absentă de la botezul fiului lui Pepe. Oana Zăvoranu nu s-a putut abţine: „Treci tu şi de ofu’ ăsta”

Pepe este în culmea fericirii

Întreaga piesă este o dedicație pentru cele mai importante persoane din viața sa. Chiar dacă a fost lansată de doar puțin timp, piesa „Familia mea” este un real succes, iar dovadă stau zecile de mii de vizualizări, aprecierile, dar și laudele fanilor din secțiunea de comentarii.

Voi sunteţi viaţa mea,
Şi fericirea mea e lânga voi.
Voi sunteţi viaţa mea,
Şi toată viaţa mea înseamna noi.
Voi sunteţi viaţa mea,
Doar Dumnezeu ştie cât vă iubesc din suflet.
Voi sunteţi viaţa mea,
Şi cerului vreau să îi mulţumesc
Pentru Familia mea.

Am dorinţa împlinită,
Ţie Doamne îţi mulţumesc.
Am familia unită,
Doar aşa simt că trăiesc.

Să strâng la piept
Tot ce iubesc şi simt că
Mor de drag,
De dragul vostru”, sunt câteva dintre versurile melodiei.

Pepe speră ca melodia sa să fie ajungă la inimile tuturor românilor și să fie un „ajutor” pentru cei care nu știu cum să-și exprime sentimentele față de persoanele dragi din viața lor.

Este o piesă cu și despre familia mea. Cred că ar trebui să atingă la suflet orice om care își iubește sincer familia și care vrea să transmită un mesaj de dragoste în această perioadă frumoasă. De multe ori, poate ți-e greu să îi spui mamei, tatei, copiilor, soției un „te iubesc” sincer și pur, iar melodia asta e o dedicație. Am făcut-o din suflet”,  a declarat Pepe, în emisiunea lui Cătălin Măruță.