Reacţia Oanei Zăvoranu după vestea că Pepe va avea un băieţel: „În prezent şi în viitor”

Reacţia Oanei Zăvoranu după vestea că Pepe va avea un băieţel. Recent, s-a aflat că iubita artistului, Yasmine Ody, este însărcinată și ar urma să nască în mai puțin de două luni. De asemenea, cântărețul a mai spus și faptul că o să fie tată de băiat acum.

03 mart. 2022, 12:52
Reacţia Oanei Zăvoranu după vestea că Pepe va avea un băieţel: „În prezent şi în viitor”
Reacţia Oanei Zăvoranu după vestea că Pepe va avea un băieţel

Reacţia Oanei Zăvoranu după vestea că Pepe va avea un băieţel. La scurt timp după ce Pepe a dezvăluit că declarații o să devină tătic pentru a treia oară, Oana Zăvoranu a reacţionat cu privire la fostul ei soţ.

Oana Zăvoranu și Pepe au divorțat în 2011, iar vestea a picat ca un trăsnet pentru fanii cuplului. Însă, amândoi au reuşit să treacă peste despărţire şi şi-au refăcut viața.

Citeşte şi: Pepe dezvăluie motivul pentru care nu mai revine în televiziune. „Nu se justifică nici financiar!”

Reacţia Oanei Zăvoranu după vestea că Pepe va avea un băieţel

Oana a spus că nu mai este interesată de trecut și că nu mai trăiește de mult acolo. Se bucură de prezent și așteaptă să vadă ce îi rezervă viitorul.

Pascu este cel mai neinteresant subiect pentru mine. Eu nu traiesc în trecut, ci în prezent și in viitor”, a scris Oana Zăvoranu în mediul online.

Pepe a anunțat într-un mod inedit că o să devină tată pentru a treia oară. În timpul unui spectacol, acesta le-a spus admiratorilor cât e de fericit pentru că va avea un copil cu iubita lui.

Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a mărturisit Pepe, pe scenă.