Pepe n-o iartă pe Oana Zăvoranu. Avocaţii încep EXECUTAREA SILITĂ

El s-a căsătorit şi are un copil, ea îşi trăieşte viaţa la maximum, dar sunt în continuare legaţi prin procese. Reprezentanţii legali ai lui Pepe au dezvăluit că, în urma procesului de calomnie intentat Oanei Zăvoranu, pe care artistul l-a câştigat, au apelat la executorul judecătoresc.

24 iul. 2014, 08:20
Pepe n-o iartă pe Oana Zăvoranu. Avocaţii încep EXECUTAREA SILITĂ

În 2011, latin-loverul i-a intentat un proces fostei soţii deoarece l-a numit „homosexual”, „ciorditor” şi „ţigan”, iar în 2013 justiţia a decis în favoarea lui Pepe, scrie ziarulring.ro.

Iniţial, acesta le ceruse magistraţilor s-o oblige pe Oana Zăvoranu să-i plătească daune morale de 100.000 de lei, însă a primit de 10 ori mai puţin. Deşi a câştigat procesul, fosta soţie a artistului a precizat că nu îi va da niciun ban personal, întrucât acesta a promis că îi va dona.

Citeşte şi Oana Zăvoranu, DEZVĂLUIRI BOMBĂ. „Pepe a făcut orgii sexuale. Am filmări cu el, le pot arăta oricând”

„Îi voi vira imediat cum Pascu îmi va aduce la cunoştinţă contul casei de copii sau al azilului de bătrâni unde vrea să doneze aceşti bani. Astfel, mă voi asigura că Pascu nu a minţit judecătorii, întrucât a declarat, de câte ori a avut ocazia, că nu are nevoie de niciun leu pentru el”, a postat Oana pe Facebook la momentul respectiv.

Citeşte şi PEPE va fi URMĂRIT de GHINION toată viaţa. Vezi ce greşeală spun bătrânii că a comis artistul

A trecut un an de când solistul a câştigat procesul, însă lucrurile au rămas neschimbate pentru că Pepe nu i-a dat fostei sale soţii un număr de cont, iar Oana nu şi-a schimbat decizia. Dar cum legea este în favoarea artistului, procesul câştigat fiind fără cale de atac, avocatul lui Pepe ne-a declarat că au început procedurile de executare silită. „Procesul a fost câştigat de noi, e irevocabil. Daunele nu le-a achitat de bunăvoie. Am apelat la un executor judecătoresc, iar acesta urmează să recupereze suma de bani. O să fie executată silit”, a dezvăluit avocatul Bogdan Cimbru.