Pepe, noi dezvăluiri picante despre viaţa amoroasă: Sunt în tatonări! Dumnezeu îți oferă peste noapte câte o șansă de asta pe care nu o poți rata!

Vestea ca Pepe a divorţat pentru a doua oară i-a şocat pe fanii artistului. Deşi nu au trecut decât câteva luni de la despărţire, se pare că artistul vorbeşte de un nou început.

09 iun. 2021, 17:51
Pepe, noi dezvăluiri picante despre viaţa amoroasă: Sunt în tatonări! Dumnezeu îți oferă peste noapte câte o șansă de asta pe care nu o poți rata!

Pepe, noi dezvăluiri picante despre viaţa amoroasă. Chiar dacă Raluca Pastramă spunea în urmă cu ceva timp că despărțirea de Pepe nu a fost ușoară și că a a vut o perioadă grea din punct de vedere psihic, se pare că artistul își vede de viață și a dat de înțeles că lucrează la partea emoțională și nu este exclus chiar să aibă o relație.

Pepe, noi dezvăluiri picante despre viaţa amoroasă: Sunt în tatonări!

„Cred în dragoste adevărată. Nu pot să judec o persoană după alta. Fiecare femeie din viața mea a avut parte de același tratament, i-am pus lumea la picioare, a fost iubită, respectată și i-am oferit libertate și susținere. Am avut etape furmoase de iubire cu fiecare persoană din viața mea. Am ajuns în punctul în care mă simt iubit, respctat. Nu sunt într-o relație, sunt în tatonări. Mi-e simplu să spun că sunt și în cinci relații, nu am nici cea mai mică jenă. Dumenzeu îți oferă peste noapte câte o șansă de asta pe care nu o poți rata. În momentul în care conștientizezi că e ceva ce merită, mă arunc și în prăpastie, fără regrete, fără să mă gândesc”, a declarat Pepe la podcastul lui Damian Drăghici.

Pepe are probleme cu banii după divorțul de Raluca Pastramă. Acesta a mărturisit că dorește să vândă salonul de înfrumusețare care i-a revenit la partaj. Salonul se află în centrul Bucureștiului, pe Calea Victoriei, însă în acestă perioadă de pandemie, Pepe nu reușește să găsească un cumpărător.

”Nu l-am mai vândut, însă, daca vine mâine cineva cu banii jos, îl dau din prima. Până acum am avut mulți clienți care au venit și mi-au promis multe, că îmi dau banii, ba că îmi dau un teren, ba că îmi dau o mașină, însă nu s-a concretizat nimic. Așa, pe vorbe, eu nu dau afacerea’, a spus Pepe, pentru Impact.ro.

Mai mult decât atât, artistul susține că este dispus chiar să închirieze spațiul, totul pentru a obține un venit mai bun față de cel de acum. În urma divorțului, Pepe a rămas cu salonul de înfrumusețare, iar Raluca cu grădinița.

Citeşte şi: Oana Zăvoranu regretă atacurile împotriva Ralucăi Pastramă. Ce spune despre fosta soţie a lui Pepe: „Este prima oară când o spun, îmi pare rău”