Pepe, reacţie DURĂ despre DECLARAŢIA de DRAGOSTE primită de la Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu nu poate trece peste suferinţa imensă provocată de divorţul de Pepe. Invitată recent la o emisiune de tip tabloid, fosta soţie a cântăreţului nu s-a putut abţine şi a dorit să declare neapărat că încă mai are sentimente puternice faţă de Pepe. Declaraţia făcută de Oana Zăvoranu fostului soţ a venit ca un fulger pentru acesta, care a declarat pentru CanCan că cele declarate de fosta soţie sunt lucruri neinteresante pentru priorităţile actuale din viaţa sa.

RomaniaTV.net
26 feb. 2015, 11:32
Pepe, reacţie DURĂ despre DECLARAŢIA de DRAGOSTE primită de la Oana Zăvoranu

În urmă cu patru ani Oana Zăvoranu şi Pepe divorţau cu surle şi trâmbiţe, fapt ce a făcut ca divorţul lor să fie printre cele mai răsunătoare din lumea mondenă a Capitalei. În urma acestui scandal, doar Pepe a avut puterea să meargă mai departe şi să se îndrăgostească la prima vedere de Raluca Pastramă, actuala sa soţie şi mama celor doi copii ai artistului.

Oana Zăvoranu, scandal cu Pepe: „Îi arăt că tot eu sunt şmekeră şi şefa lui… sâc!”

Deşi în momentul de faţă nu îi mai leagă nimic, Oana Zăvoranu ori de câte ori are ocazia nu ezită să îşi declare public dragostea imensă şi eternă pentru fostul soţ. De curând, artista i-a făcut o declaraţie de dragoste lui Pepe, declaraţie cu care a şocat întreaga Românie.

Cum era normal, declaraţia a trebuit comentată şi de Pepe, care a declarat pentru CanCan că toate cele spuse de fosta soţie sunt lucruri neinteresante pentru el. De asemenea, Pepe a mai precizat că îi doreşte Oanei Zăvoranu tot binele din lume.

„Nu mă interesează dacă vreo femeie în afară de soţia mea are sentimente pentru mine. Nu mă interesează nici ce a zis Oana. Aş vrea ca acest capitol din viaţa mea să se încheie. Am o familie frumoasă, o căsnicie fericită, sunt nerăbdător să îmi ţin în braţe al doilea copil. Ce face sau nu mai face ea, chiar nu mai este demult problema mea. Au trecut mulţi ani, nu înţeleg de ce se mai vorbeşte despre acest lucru. Îi doresc toate cele bune”, a declarat Pepe.

Citeşte şi   Oana Zăvoranu, declaraţie EMOŢIONANTĂ despre fostul SOŢ: „Îl iubesc rău de tot pe Pascu!”