Pepe s-a însurat cu Yasmine? Detaliul de pe Instagram care i-a dat de gol

Pepe s-a însurat cu Yasmine? Asta se întreabă toţi fanii care îi urmăresc pe reţelele de socializare. Recent, tânăra l-a făcut tată a treia oară pe artist, de această dată are un băiat, pe care toată familia l-au aşteptat cu nerăbdare.

20 iul. 2022, 15:14
Pepe s-a însurat cu Yasmine? Detaliul de pe Instagram care i-a dat de gol
Pepe s-a însurat cu Yasmine?

Pepe s-a însurat cu Yasmine? Dacă în urmă cu câteva săptămâni, Yasmine Ody a fost surprinsă pe litoral cu un inel de logodnă, se pare că de această dată lucrurile şi mai serioase. Prezentatorul de la Te Cunosc de Undeva trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața lui, asta după ce în urmă cu o lună a devenit tată pentru a treia oară.

Citeşte şi: Primele imagini cu băieţelul lui Pepe. Artistul, surprins în timp ce-şi hrănea bebeluşul

Pepe s-a însurat cu Yasmine?

Artistul a mărturisit în nenumărate rânduri că are planuri de mari cu partenera lui de viață și ar vrea să facă pasul cel mare atunci când va avea loc și botezul celui mic.

Însă, un detaliu i-a pus pe gânduri pe fani. Dacă până mai devreme, Yasmine era numită „Ody” pe rețelele de socializare, de această dată partenera de viață a prezentatorului TV se numește „Pascu”. Rămâne de văzut dacă este vorba de o nuntă în secret sau marele eveniment se va apropia.

Pepe și-a găsit liniștea în brațele iubitei sale, Yasmine Ody. Tânăra se afla de ceva vreme în lumina reflectoarelor, fiind make-up artist, iar pe mâinile sale au trecut mai multe vedete din showbiz.

Pepe și Yasmine Ody se cunosc de patru ani, chiar dacă cei doi formează un cuplu de puțin timp. „Yasmine Ody, ea este îngerul nostru păzitor în ceea ce privește felul în care arătăm în fața camerei, așa că merită din tot sufletul un mare mulțumesc”, scria Pepe pe pagina sa de Facebook acum 4 ani, după ce a fost machiat de Yasmine.

Ce tarif are Pepe pentru un concert în 2022

În timpul pandemiei de COVID-19 concertele și evenimentele au fost anulate. Dar, după relaxarea măsurilor și încheierea pandemiei, cântăreții și-au putut relua evenimentele, iar bineînțeles că e cazul și lui Pepe.

În cazul în care doriți să-l aveți la evenimentul vostru, atunci trebuie să știți și ce sumă cere pe un concert. Potrivit Ego.ro, Pepe ia pentru un concert suma de 4500 de euro.