Primele imagini cu băieţelul lui Pepe. Artistul, surprins în timp ce-şi hrănea bebeluşul

La începutul lunii iunie, Pepe a devenit tată de băieţel. Iubita lui, Yasmine Ody, i-a dăruit un bebeluş de nota zece. Recent, artistul a postat pe Instagram câteva imagini cu micuțul pe care l-a introdus deja în lumea în care el se învârte.

20 iun. 2022, 16:26

Primele imagini cu băieţelul lui Pepe. Pepe a postat imagini cu Pepe jr în timp ce îl hrănea, iar fanii i-au transmis zeci de mesaje. Scena emoţionantă s-a petrecut în culisele emisiunii „Te cunosc de undeva„. Artistul a evitat să vorbească despre venirea pe lume a fiului său și a așteptat o perioadă de timp până să posteze imagini cu bebeluşul.

Primele imagini cu băieţelul lui Pepe

Dar iată că așteptarea a luat sfârșit, iar artistul a apărut cu bebluşul în braţe chiar la emisiune. Micuțul îl ajută în mod activ, făcând reclamă show-ului împreună cu tatăl lui.

Mulţumesc pentru urările transmise lui Pepe junior. 23 de ani am aşteptat acest moment. Toată lumea întreabă de ce nu îl arăt. Pentru familia Pepe Online, le-am dat imagini cu băiețelul, cu noi din spital. N-am vrut să le fac publice. Știam că le preia toată presa. Am zis să rămână în familie, că așa-i frumos. Toate la timpul lor. Să mai treacă o perioadă, poate câteva zile, câteva ore, câțiva ani. Nu ne plac lucrurile grăbite. În familie se împart și necazurile, și bucuriile. El e pe zi ce trece mai frumos, se schimbă de la o zi la alta”, a spus Pepe, pe contul personal de YouTube, după ce fiul lui a venit pe lume.

Pepe mai are două fetițe, din mariajul cu Raluca Pastramă. În urma divorțului, ambii foști soți și-au refăcut viața, iar Raluca a născut la puțin timp după iubita lui Pepe.

Citeste si Raluca Pastramă a născut al treilea copil. Fosta soţie a lui Pepe a publicat primele imagini cu bebeluşul

Ce nume va primi băieţelul lui Pepe

În urmă cu ceva vreme, artistul a dezvăluit ce nume va alege pentru băiatul lui. Băiețelul va purta numele tatălui cântărețului.

Vine și Pepe… tare, din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?! Cine ar putea să îi pună numele copilului lui ”Pepe”, nu eu?!”, declara recent artistul.

Citeste si Ce a făcut Pepe, la o zi după ce a devenit, în premieră, tată de băiat. Imaginile s-au viralizat

Pepe nu-și dorește un botez cu mare fast pentru cel de-l treilea copil al său, ci ar prefera maai degrabă un botez discret, în familie.

Va fi cât se poate de discret și cât se poate de normal, încerc să mă bucur de familia mea, încerc să fiu cât mai prezent în viața celor care mă iubesc și mă respectă, să le transmit tot ceea ce e important pentru noi”, a spus Pepe la Antena Stars, întrebat despre botezul fiului său.