Pepe și-a cumpărat avion pe patru roți: BMW XM, în valoare de peste 170.000 de euro. Bolidul de lux este o raritate pe străzile din România: „Bombă!”

Pepe și-a cumpărat BMW XM, iar prețul de pornire pleacă de la 170.000 de euro. Proaspăta achiziție a fost customizată după bunul plac, care a ales să colanteze mașina într-o nuanță de negru specială.

27 feb. 2024, 13:57
Pepe și-a cumpărat avion pe patru roți: BMW XM, în valoare de peste 170.000 de euro. Bolidul de lux este o raritate pe străzile din România: „Bombă!”
Pepe și-a achiziționat un bolid de lux în valore de peste 170.000 de euro

Pepe nu se uită la bani când vine vorba de mașini. După ce a condus un Mercedes CLS, un Porsche Cayenne, un BMW X6, iar apoi un BMW seria 8 Cran Coupe, acum, deși a rămas fidel producătorului bavarez, artistul a optat pentur un bolid special – BMW XM.

În 2023, BMW XM a fost cel mai căutat autoturism din segmentul mașinilor de top, categorie denumită generic „exotice”. Nu mai puțin de 55 de exemplare au ajuns anul trecut pe șoselele din România, iar acum Pepe a mai adăugat unul.

Citește și: Pepe, mărturisiri despre căsnicia lui. Ce spune artistul despre diferența de vârstă de 15 ani dintre el și soția lui. ”Dacă ne întâlneam când aveam 25 de ani…”

BMW XM este bestseller-ul diviziei BMW M în România, prețul de plecare fiind de 172.610 eur0. Este un SUV cu sistem hibrid de propulise care dezvoltă 653 CP, potrivit economica.net.

Artistul a făcut câteva retușuri la bolidul proaspăt cumpărat și l-a colantat într-un negru deosebit, Obsidian Black, care să reflecte valoarea mașinii.

„Am tot căutat să văd cum arată, deci mi se pare mult mai mișto în realitate decât ce am văzut. Bombă! Mamă, mânca-ți-aș gura ta! Deci e mai frumoasă”, a fost reacția artistului când și-a văzut mașina colantată.

Citește și: Pepe i-a recunoscut totul soției sale. Ce făcea artistul înainte să o cunoască

Pepe Junior, atras de mașinile tatălui său

Nu doar Pepe este pasionat de mașinile scumpe, dar și fiul său. Micuțul, care are aproape doi ani, pare să fie atras de mașinile cu mulți cai puetere. Recent, acesta și-a petrecut ziua cu familia lui și s-a bucurat enorm atunci când și-a văzut fiul la volan.

Fiul artistului face înot și are destul de multă forță, dar încă nu poate claxona așa cum și-ar dori, pentur că nu are putere să apese atât de tare pe butoanele din mașina tatălui său. S-a urcat însă la volan și e foarte mândru că se află acolo.