Pepe şi Daniela Crudu, discuţie despre fantezii sexuale, înainte să îşi anunţe divorţul: „Am încercat peste tot, dar la altitudine nu”

Vestea că Pepe şi Raluca divorţează, după opt ani de căsnicie, a şocat pe toată lumea, deoarece nu dădeau semne că relaţia lor nu ar mai funcţiona. Au mai existat de-a lungul timpului zvonuri că artistul ar înşela-o pe soţia lui, însă nu s-a dovedit nimic.

RomaniaTV.net
04 nov. 2020, 14:44

Una dintre femeile din showbiz cu care Pepe ar fi avut o aventură este chiar Daniela Crudu, însă cântăreţul a negat, mărturisind însă că nu s-ar fi dat în lături dacă nu ar fi fost căsătorit.

Recent, în emisiunea lui de pe Youtube, Pepe a avut-o invitată pe fosta asistentă tv, dar şi pe sora ei.

„Este mai frumos în mașină decât în elicopter, nu știu, nu am… În elicopter ai prestat vreodată?’, a întrebat-o Pepe pe Cruduța, iar aceasta n-a ezitat să-i răspundă. „Nu, nu în elicopter, în private jet!”.

Artistul a continuat: „Private jet?! Deci, la altitudine, să mă ierți. Uite, vezi, că am încercat peste tot, dar la altitudine nu mi-a ieșit că era cu… WC-ul ocupat’.

Citeşte şi: Ce avere au de împărţit Pepe şi Raluca. Cei doi deţin afaceri de sute de mii de euro

Pepe şi Raluca DIVORŢEAZĂ: „Nu mai locuim împreună de două săptămâni”

Cei doi nu mai locuiesc împreună de aproximativ două săptămâni, decizia fiind comunicată şi celor două fete pe care le au împreună.

Vreau să vă fac un anunţ extrem de important, pentru mine şi cred că şi pentru voi, trist totodată, dar adevărat. Eu şi Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum, mai exact, vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţie, în momentul de faţă, nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.

Dar, de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Asta pentru că am înţeles nişte lucruri, şi eu, şi ea, nu mai există tensiuni, sau cel puţin nu vrem să fie acele tensiuni, ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii. Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu ei, după ce am trecut acest prag, restul nu mai contează. 

Sper din suflet să ne respectaţi decizia, să nu comentaţi prea mult.

Fiind de comun acord, vom merge la notar şi nu există niciun fel de proces. Nu există un motiv major, real, dar dacă nu se poate, nu se poate, asta e!”, a mărturisit Pepe într-un video.


loading...
Partenerii noștri