Pepe şi Raluca divorţează la notar: „Nu mai dormim în același pat din octombrie”

Pepe şi Raluca divorţează la notar, potrivit declaraţiilor artistului. Dacă la anunţul despărţirii, cei doi îşi "declaraseră război", se pare că acum lucrurile stau mult mai bine şi au o relaţie cât se poate de civilizată, mai ales pentru binele celor două fetiţe.

08 feb. 2021, 16:33
Pepe şi Raluca divorţează la notar: „Nu mai dormim în același pat din octombrie”
Pepe şi Raluca divorţează la notar

Pepe şi Raluca divorţează la notar.„S-au limpezit apele. Suntem pe calea cea mai corectă. Noi nu suntem certați, vorbim zilnic, dar ca și cuplu nu ne vom împăca sub nicio formă. Nu facem tămbălău. Divorțul se face la notar. Azi am fost cu copiii la grădiniță. E o chestiune de zile până când voi fi și în acte un bărbat liber. Noi nu mai dormim în același pat din octombrie”, a declarat Pepe.

Citeşte şi: Pepe şi Raluca Pastramă şi-au împărţit averea după divorţ. Cu cine rămân cele două fetiţe

Pepe şi Raluca divorţează la notar

Să nu surprindă pe nimeni dacă eu sau ea o să apărem la braț cu cineva cât de curând. E normal. Stăm împreună la aceeași masă o dată sau de două ori pe săptămână, ca doi oameni civilizați și atât. Din prima clipă când le-am spus fetelor: «știți, că mami și tati o să doarmă separat», ele nu au avut probleme, pentru că aveau exemple de cupluri divorțate și la școală. Mie mi se pare că fetele ascultă mai mult de mine, sunt mai cuminți când stau cu mine”, a mai declarat solistul la Antena Stars.

Pepe: „Dragostea nu are vârstă”

Artistul a vorbit despre despărţirea de mama fetiţelor

şi spune că lucrurile au intrat pe un făgaş normal, în sensul că au o relaţie civilizată, aşa cum stabiliseră la început. Legat de o nouă relaţie, cântăreţul este optimist.

Pe plan personal sunt foarte bine, exact cum ne-am propus de la început, aşa suntem în momentul ăsta. Am spus şi în alte interviuri că dacă au mai fost alte ambiţii, derapaje, nu au fost din partea mea şi nici nu mai contează. Din punctul meu de vedere, lucrurile s-au echilibrat, s-au rezolvat. Am înţeles de la bun început cum stau lucrurile, am respectat decizia şi mergem mai departe, ne creştem frumos copiii şi ne-am înţeles cât se poate de amiabil şi de normal.

Cu siguranţă viaţa îmi va oferi surprize sentimentale şi nu neapărat că le aştept repede sau mă grăbesc. Nici nu încape discuţia. Suntem oameni tineri, oameni frumoşi, iar dragostea nu are vârstă. Şi nu cred că asta e dorinţa prioritară în momentul de faţă.

Acum ne axăm pe creşterea copiilor, pe educaţia lor, care e cea mai importantă, şi pe carieră. Mai departe, dragostea vine, că a venit mereu şi, chiar dacă a şi plecat, întotdeauna apare o luminiță la capătul tunelului. Nu despre asta este vorba. Mi se pare că e totul atât de normal şi de firesc, încât nici nu cred că trebuie să acord importanţă acestui subiect„, a declarat Pepe pentru Viva.ro.