Pepe şi Raluca Pastramă şi-au împărţit averea după divorţ. Cu cine rămân cele două fetiţe

Pepe și Raluca Pastramă sunt în relaţii cordiale pentru prima oară de la anunțul divoțului. Artistul şi soția lui au decis cum vor împărți averea, dar și custodia celor două fetițe ale lor.

20 ian. 2021, 16:45
Pepe şi Raluca Pastramă şi-au împărţit averea după divorţ. Cu cine rămân cele două fetiţe

Pepe şi Raluca Pastramă  şi-au împărţit averea după divorţ, deşi conflictul dintre ei părea să se tranșeze la tribunal. Cei doi au luat decizia de a rezolva totuși situația pe cale amiabilă.

Pepe şi Raluca Pastramă şi-au împărţit averea

Pepe rămâne cu două mașini scumpe și cu vila din Pipera, în valoare de 400.000 de euro. Aici au și locuit împreună când formau o familie. Mai mult decât atât, Pepe primește și afacerea din centrul Capitalei. Raluca Pastramă primește grădinița pe care a construit-o și de care s-a ocupat personal, în valoare de 380.000 de euro, precum și alte bunuri și bijuterii în valoare de 100.000 de euro, scrie SpyNews.

Raluca Pastramă, desfiinţată de Loredana, sora ei vitregă. „I-a făcut farmece lui Pepe. Am fost de față”

Divorț la notar, custodie comună

Pepe şi Raluca Pastramă au îngropat securea războiului și au decis să divorțeze la notar. Mai mult, cele doua fetițe ale cuplului, Rosa și Maria, vor avea domiciliul la Pepe, iar iar custodia lor va fi comună.

Pepe, melodie pentru Raluca Pastramă

Pepe a lansat o nouă melodie în care pare că vorbește despre situația din viața lui şi despre suferința provocată de divorț. În piesă, artistul redă despre povestea unui bărbat obosit să mai aștepte după femeia iubită. În ciuda tentației de a o căuta, acesta face eforturi mari pentru a trece peste distanța dintre ei. Mesajul piesei poate fi cu ușurință interpretat ca o dedicație pentru fosta lui soție.