Pepe și Raluca Pastramă, decizie de ultimă oră. Ce se întâmplă cu divorţul

Pepe și Raluca Pastramă au stabilit data divorțului, semn că nu mai există cale de împăcare. Cei doi se vor întâlni peste două săptămână la notar, acolo unde se va pronunța despărţirea oficială.

25 ian. 2021, 15:26
Pepe și Raluca Pastramă, decizie de ultimă oră. Ce se întâmplă cu divorţul

Pepe și Raluca Pastramă, decizie de ultimă oră! Artistul și mama copiilor săi au ajuns la o înțelegere, astfel că divorțul va avea loc în cabinetul notarial de la tribunal, scrie SpyNews. Cei doi trebuie să ia şi o decizie în ceea ce le privește pe micuțele Rosa și Maria, dar și cu privire la bunurile pe care le-au strâns împreună în cei opt ani de căsnicie.

Pepe și Raluca Pastramă divoţează după o căsnicie de 8 ani

Cei doi ar fi ajuns la înţelegere legată de partaj. Pepe a rămas cu vila de lux în valoare de 400.000 de euro din zona Pipera, două mașini, dar și cu afacerea din centrul Capitalei. Raluca Pastramă va rămâne cu grădinița în valoare de 380.000 de euro, o mașină, dar și cu bunuri și bijuterii în valoare de numai puțin de 100.000 de euro.

Pepe şi Raluca Pastramă şi-au împărţit averea după divorţ. Cu cine rămân cele două fetiţe

Divorţ anunţat pe YouTube

Pepe a fost cel care ca anunţat despărţirea. „Eu alături de Raluca nu mai vom mai parcurge acealași drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată. A hotărât să pună punct relației. Nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Vrem să avem o relație civilizată în continuare pentru copiii noștri, vom merge la notar, nu există niciun fel de proces, litigii și alte speculații. Nu există un motiv major, nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”, a spus Pepe pe canalul său de YouTube.

Raluca Pastramă, desfiinţată de Loredana, sora ei vitregă. „I-a făcut farmece lui Pepe. Am fost de față”

Pepe, melodie pentru Raluca Pastramă

Pepe a lansat recent o nouă melodie în care pare că vorbește despre situația din viața lui şi despre suferința provocată de divorț. În piesă, artistul redă despre povestea unui bărbat obosit să mai aștepte după femeia iubită. În ciuda tentației de a o căuta, acesta face eforturi mari pentru a trece peste distanța dintre ei. Mesajul piesei poate fi cu ușurință interpretat ca o dedicație pentru fosta lui soție.