Pepe și Yasmine, poza de la prima întâlnire, când făcea şcoala cu nepoţii cântăreţului: „Cine ar fi crezut că făceam poză cu viitorul meu soț?”

Rudele artistului a îndrăgit-o pe tânără încă de atunci, însă nici nu s-ar fi gândit că, peste mai bine de un deceniu, ea va face parte din familia lor. Diferența de vârstă dintre cei doi soți este de aproximativ 16 ani.

08 sept. 2023, 23:29
Pepe și Yasmine, poza de la prima întâlnire, când făcea şcoala cu nepoţii cântăreţului: „Cine ar fi crezut că făceam poză cu viitorul meu soț?”

Pepe și Yasmine Ode s-au întâlnit prima oară în urmă cu 20 de ani, fără să le treacă prin cap că avea să urmeze o poveste de dragoste. Acum, cei doi s-au căsătorit şi au împreună un băieţel, însă puțini știu cum s-au cunoscut și ce diferență de vârstă există între ei. Yasmine era minoră când l-a întâlnit pentru prima dată pe Pepe. Ea a terminat aceeași școală ca nepoții acestuia și îl admira pe Franco, cel care a murit într-un accident de mașină, când avea doar 17 ani.

Cine este Yasmine Ody
Yasmine Ody s-a născut în 1995, are 27 de ani și este un celebru make-up artist de la noi din țară. Diferența de vârstă dintre ea și Pepe este de aproximativ 16 ani, însă acest lucru nu reprezintă un impediment în frumoasa lor relație de dragoste.

Pepe a investit 50.000 de euro într-un magazin de haine făcut cadou soţiei. Preţurile sunt pentru toate buzunarele VIDEO
Înainte de a deveni foarte cunoscută  pentru talentul său în arta machiajului, Yasmine Ody a cochetat și cu moda, având o carieră de model la una dintre cele mai cunoscute agenții de la noi din țară. Originile sale arabe și frumuseștea nativă au ajutat-o pe vedetă să își construiască o imagine de succes în lumea showbiz-ului autohton.

Yasmine Ody a absolvit Academia de Make-up Georgiana Codinca, școală care predă cursuri acreditate de Ministerul Muncii, familiei, Protecției Sociale și persoanelor Vârstnice și Ministerul Educației și Cercetării Științifice, diploma fiind recunoscută de Autoritatea Națională pentru Calificări.

Cei doi s-au reîntâlnit ani mai târziu și au decis să înceapă o poveste de dragoste. Prima apariție publică ulterioară a celor doi a fost în anul 2017, atunci când a apărut pe rețelele de socializare o fotografie în care se vedea cum Yasmine Ody îi retușa machiajul cântărețului.

Yasmine Ody … gata de intervenție!!! Ea este îngerul nostru păzitor în ceea ce privește felul in care arătam in fata camerei așa ca merita din tot sufletul un mare…mulțumesc !!!”, scria Pepe atunci, pe contul său de Facebook.

Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre divorțul de Pepe: „L-am iubit foarte mult. El nu înțelegea, veneam acasă la 6 dimineața”

Yasmine Ody a postat fotografia din trecut în secțiunea de InstaStory, iar fanii au rămas surprinși. La acea vreme, Pepe se bucura, de asemenea, de succes, ca și acum, iar Yasmine Ody, era doar o fană a lui. Diferența de vârstă dintre cei doi nu le-a oferit nicio indiciu cu privire la ce avea să le rezerve viitorul, însă, așa cum se spune, „iubirea nu ține seama de vârstă”.

„Cine ar fi crezut că în urmă cu 20 și ceva de ani făceam poză cu viitorul meu soț?”, a scris Yasmine Ody pe InstaStory.

La ani distanță, Pepe a ajuns să colaboreze profesional cu Yasmine, care i-a fost recomandată tot de o persoană apropiată. Actuala soție a artistului a reușit să devină apoi cunoscută în rândul vedetelor din Capitală, dat fiind faptul că este un make-up artist talentat. Aceasta a colaborat cu mai mulți artiști cunoscuți pentru videoclipuri muzicale, în afară de Pepe.

De-a lungul timpului, Yasmine a activat și ca model. Relația sa cu Pepe a început la scurt timp după divorțul artistului, de mama copiilor săi, Raluca, iar familia sa a fost tare încântată de noua prietenă de atunci a fiului lor. Cei doi s-au căsătorit, apoi în secret și au devenit părinții unui superb băiețel.