Pepe și Yasmine, primele semne ale despărțirii. „Își mai vorbesc la telefon, dar nu mai e ca înainte!”

Pepe și Yasmine Ody se confruntă cu o criză de cuplu care ar putea vesti despărțirea. Cei doi nu mai comunică așa des în ultima vreme, iar artistul vrea să-și petreacă timpul mai degrabă cu prietenii.

21 oct. 2021, 12:52
Pepe și Yasmine, primele semne ale despărțirii. „Își mai vorbesc la telefon, dar nu mai e ca înainte!”

Pepe și Yasmine Ody trec printr-o criză profundă de cuplu, iar surse din anturajul celor doi au declarat că o despărțire ar putea fi inevitabilă.

Relația dintre Pepe și Yasmine pare să se fi răcit foarte mult, iar aceștia nu și-au mai vorbit de două săptămâni.

Faptul că situația dintre ei nu este pe roze este confirmat și de ultima ieșire în public a cuplului când s-au comportat foarte distanți unul de celălalt și abia au comunicat.

Pepe a stat mai mult cu prietenii săi, iar Yasmine a fost cam supărată pe tot parcursul evenimentului.

”Pepe nu s-a mai întâlnit cu Yasmine vreo două săptămâni. Au mai vorbit la telefon, dar nu mai e ce era înainte. La ultimele petreceri la care au fost, Pepe a stat mai mult în compania prietenilor, iar ea s-a cam supărat”, au declarat prieteni ai cuplului, potrivit Antena Stars. 

Idila dintre Pepe și Yasmine a început în această vară, la trei luni și jumătate de la divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă. Yasmine Ody, o brunetă sexy, în vârstă de 26 de ani, este fotomodel pentru Cătălin Botezatu și make-up artist. Cei doi se cunosc de patru ani.

Pepe vrea să se căsătorească din nou: „Poate mai urmează încă un copil”

Artistul Pepe vrea să se căsătorească din nou. Deşi are o relaţie în acest moment, se iubeşte cu make-up artista Yasmine Ody, în vârstă de 26 de ani, a recunoscut că nu şi-a dorit divorţul de Raluca Pastramă.

„Raluca a pus punct. Cumva, viața mea de acum este suma tuturor întâmplărilor din viața mea. Am înțeles ceva din fiecare etapă a vieții mele. Nu mi-aș fi dorit să divorțez. Acum, de Raluca, nu de Oana. Vorbim de copii, de familie. În momentul ăla nu înțelegeam de ce se întâmplă. Dacă aș fi făcut altfel, aș fi avut de tras foarte mult”, a declarat Pepe.

Pepe spune că vrea să lase trecut în spate şi se focusează pe viitor. El nu exclude chiar apariția unei noi căsătorii sau chiar a unui copil. „Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă, poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să știi… Dar ce facem, mă? Ne castrăm? Ne eutanasiem? Dacă așa vrea Dumnezeu! Dar de ce?

Dar de ce privezi următoarea iubită, următoarea relație de frumusețea de a avea un copil? De ce să nu oferi șansa fiecărei femei din viața ta? Te plimb, te respect, îți fac copii, dar fii cuminte! Fii cuminte și iubește-mă”, a mai spus artistul la Antena Stars.