Pepe, viaţă după divorţul de Raluca Pastramă: „Dragostea nu are vârstă”

Pepe, viaţă după divorţul de Raluca Pastramă. Artistul a vorbit despre despărţirea de mama fetiţelor şi spune că lucrurile au intrat pe un făgaş normal, în sensul că au o relaţie civilizată, aşa cum stabiliseră la început. Legat de o nouă relaţie, cântăreţul este optimist.

01 feb. 2021, 15:49
Pepe, viaţă după divorţul de Raluca Pastramă: „Dragostea nu are vârstă”
Pepe, viaţă după divorţul de Raluca Pastramă

Pepe

, viaţă după divorţul de Raluca Pastramă.  „Pe plan personal sunt foarte bine, exact cum ne-am propus de la început, aşa suntem în momentul ăsta. Am spus şi în alte interviuri că dacă au mai fost alte ambiţii, derapaje, nu au fost din partea mea şi nici nu mai contează. Din punctul meu de vedere, lucrurile s-au echilibrat, s-au rezolvat. Am înţeles de la bun început cum stau lucrurile, am respectat decizia şi mergem mai departe, ne creştem frumos copiii şi ne-am înţeles cât se poate de amiabil şi de normal.

Citeşte şi: Raluca Pastramă, desfiinţată de Loredana, sora ei vitregă. „I-a făcut farmece lui Pepe. Am fost de față”

Pepe, viaţă după divorţul de Raluca Pastramă

Cu siguranţă viaţa îmi va oferi surprize sentimentale şi nu neapărat că le aştept repede sau mă grăbesc. Nici nu încape discuţia. Suntem oameni tineri, oameni frumoşi, iar dragostea nu are vârstă. Şi nu cred că asta e dorinţa prioritară în momentul de faţă. Acum ne axăm pe creşterea copiilor, pe educaţia lor, care e cea mai importantă, şi pe carieră. Mai departe, dragostea vine, că a venit mereu şi, chiar dacă a şi plecat, întotdeauna apare o luminiță la capătul tunelului. Nu despre asta este vorba. Mi se pare că e totul atât de normal şi de firesc, încât nici nu cred că trebuie să acord importanţă acestui subiect

„, a declarat Pepe pentru Viva.ro.

Pepe şi Raluca Pastramă şi-au împărţit averea după divorţ

Pepe

şi Raluca Pastramă  şi-au împărţit averea după divorţ, deşi conflictul dintre ei părea să se tranșeze la tribunal. Cei doi au luat decizia de a rezolva totuși situația pe cale amiabilă.

Pepe rămâne cu două mașini scumpe și cu vila din Pipera, în valoare de 400.000 de euro. Aici au și locuit împreună când formau o familie. Mai mult decât atât, Pepe primește și afacerea din centrul Capitalei. Raluca Pastramă primește grădinița pe care a construit-o și de care s-a ocupat personal, în valoare de 380.000 de euro, precum și alte bunuri și bijuterii în valoare de 100.000 de euro, scrie SpyNews.

Pepe şi Raluca Pastramă au îngropat securea războiului și au decis să divorțeze la notar. Mai mult, cele doua fetițe ale cuplului, Rosa și Maria, vor avea domiciliul la Pepe, iar iar custodia lor va fi comună.