Percheziţii întrerupte în Suceava de teama coronavirusului

Teama de coronavirus a întrerupt percheziţiile din Suceava. Poliţiştii care au descins la locuinţa unui bărbat au fost nevoiţi să îşi schimbe în direcţia în momentul în care bărbatula a acuzat dureri în piept.

RomaniaTV.net
28 feb. 2020, 11:25
Percheziţii întrerupte în Suceava de teama coronavirusului

Oamenii legii au descins la locuinţa unui bărbat din Suceava în baza unui mandat de perchetiţie emis de DIICOT Arad. La finalul acestora, poliţiştii au decis să îl transporte pe acesta la IPJ Suceava.

Citeşte şi: Imagini scandaloase la o petrecere din Suceava. Poliţişti au petrecut alături contrabandişti pe manele

Pe drum, bărbatul a acuzat dureri în piept şi le-a mărturisit poliţiştilor că se simte rău şi că s-a întors recent din Italia. Oamenii legii au fost nevoiţi să schimbe direcţia şi l-au transportat pe bărbat la Spitalul de Boli Infecţioase din Suceava, conform Antena3.

 Coronavirusl ar putea fi răspândit şi prin folosirea gelului antibacterian

Epidemia de coronavirus a stârnit panică în lumea întreagă, iar tot mai mulţi oameni au recurs la diverse produse pentru a se apăra împotriva microbilor. Specialiştii avertizează că gelul antibacterian pentru curăţarea mâinilor ar putea afecta stratul natural de floră al pielii care ne protejează împotriva infecţiilor dacă este folosit în exces.

Tot mai mulţi oameni au recurs la gelurile antibacteriene pe bază de alcool pentru alcool pentru curăţarea mâinilor, având în vedere răspândirea epidemiei de coronavirus. Deşi igienizarea mâinilor cu gel antibacterian poate reduce riscul transmiterii virusului Covid-19, specialiştii susţin că folosirea în exces a acestor tipuri de produse poate creşte riscul de contractare a acestei infecţii.

Un reprezentant al unei companii de produse chimice a declarat că gelurile pe bază de alcool ar putea îndepărta flora pielii, stratul natural de protecţie împotriva microbilor.