Percheziţii acasă la un lider PNL. Acuzaţii grave

Percheziții acasă la un lider PNL din Arad! Mascații au descins în joi dimineață la domiciliul lui Rafael Maleș, președintele de tineret al PNL Lipova. Acesta este suspectat că împreună cu tatăl său și alți doi indivizi au sechestrat și bătut cu bestialitate doi tineri în urmă cu două luni.

05 mart. 2020, 09:22
Percheziţii acasă la un lider PNL. Acuzaţii grave

Doi bărbaţi din Timişoara susţin că la începutul lunii ianuarie 2020 au fost sechestraţi şi snopiţi în bătaie pentru o datorie de peste 10 mii de euro. Banii au fost împrumutaţi de la tatăl  politicianului. Pentru că nu au fost restituiţi la timp, acesta s-ar fi răzbunat.

Cele două victime ar fi fost sechestrate într-o casă. După mai bine de trei ore în care au fost bătuţi, au fost lăsaţi să plece. Înainte de asta, bărbatul care a împrumutat banii a trebuit să promită că în maximum o zi îi va înapoia cu tot cu dobândă. Adica: 12 mii de euro.

Dacă unul dintre bărbaţi a fost bătut pentru că nu a restituit datoria, celălalt a fost victimă colaterală. Aşa că unul dintre agresori l-a sunat pe tatăl său pentru a-i cere iertare. Iată, mai jos, dialogul:

(Eugen Maleș): Sincer, îmi pare rău! Nu îmi pare rău că e copilul tău. Îmi pare rău că e un tânăr care a picat nevinovat la faza asta!

(Tatăl unei victime): Te-a rugat: „Băi, nu mă mai bateţi că am un copil! Mă omorâţi!”. Nu puteai să te opreşti?

(Eugen Maleș): Marius, a fost aşa, o bătaie!

Cei doi Maleș, tată și fiu, vor fi duși la sediul IPJ Arad la audieri, potrivit specialarad.ro. 

Citeşte şi Percheziţii după POLUAREA record din Capitală. Sunt vizate mai multe persoane care ar fi deversat şi îngropat deşeuri