Percheziţii în Capitală, într-un dosar de ameninţare şi şantaj. Este vizat un apropiat al grupării Cămătarilor

Oamenii legii din Capitală fac percheziții în Capitală, într-un dosar de şantaj, influenţarea declaraţiilor, tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare. Este vizat un apropiat al grupării Cămătarilor.

RomaniaTV.net
05 nov. 2020, 07:28
Percheziţii în Capitală, într-un dosar de ameninţare şi şantaj. Este vizat un apropiat al grupării Cămătarilor

„La această oră poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti Serviciul Grupuri Infracţionale Violente şi Serviciul de Acţiuni Speciale pun în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, iar mai multe persoane din Bucureşti şi Ilfov vor fi conduse la audieri la sediul Poliţiei Capitalei”, anunţă Poliţia.

Citește și: Bărbat evadat dintr-o închisoare din Spania, prins de poliţişti în Bistrița-Năsăud

Polițiștii fac cercetării într-un dosar pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj, influențarea declarațiilor, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare.

Conform polițiștilor, la data de 1 septembrie 2020 autorul însoţit de alte persoane s-a deplasat la o adresă in Bucureşti, sector 2 unde a provocat scandal public, a ameninţat cu cuţitul o persoană şi a agresat o alta care a încercat sa se interpună. Ulterior, a ameninţat persoana agresată cu alte acte de violenţa, in sensul că îl va tăia cu cuţitul şi familia va avea de suferit daca va depune plângere şi va da declaraţii la poliţie.

De asemenea, în luna octombrie, aceeaşi persoană a ameninţat o alta cu acte de violenţă, solicitându-i 100 euro.

Cercetările se desfăşoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.