Percheziții în Capitală și Ilfov într-un dosar privind organizarea de jocuri de noroc, fără autorizaţie

Două percheziţii au avut loc în Bucureşti şi în Ilfov, într-un dosar privind organizarea de jocuri de noroc, fără autorizaţie. Este vizat un bărbat care ar fi organizat jocuri de poker la locuinţa sa din Sectorul 1 al Capitalei, dar şi la o proprietate din judeţul Ilfov, taxa de participÎn zilele de 15 și 16 martie 2023, poliţiştii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul de Investigare a Criminalității Economice au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București și județul Ilfov, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de desfășurare fără licență sau autorizație a oricăreia dintre activitățile din domeniul jocurilor de noroc.are fiind cuprinsă între 500 şi 1.500 de lei.

17 mart. 2023, 08:16
Percheziții în Capitală și Ilfov într-un dosar privind organizarea de jocuri de noroc, fără autorizaţie

Anchetatorii susțin că din martie 2022 până în prezent ”un bărbat ar fi organizat, în mod clandestin, jocuri de noroc cu cărți de joc, pe diferite sume”. Din cercetări, s-a stabilit că la aceste activități desfășurate, atât la adresa sa din Sectorul 1, cât și la o proprietate din județul Ilfov, ar fi participat mai multe persoane, de la care bărbatul ar fi pretins și primit între 500 și 1.500 de lei, pentru participare, a transmis Poliția Capitalei.

Citește și: Jucători profesioniști de Poker pe care merită să-i urmărești pe social media

În urma perchezițiilor efectuate în cursul zilelor de 15, respectiv, 16 martie, au fost identificate și ridicate mai multe seturi de jetoane care ar fi fost folosite pentru desfășurarea jocurilor de noroc, precum și aproximativ 50.000 de lei, 13.650 de euro și 100 de dolari. Totodată, de la organizatorul jocurilor de noroc au mai fost ridicați 20.000 de lei și 2.000 de euro.

Persoana în cauză a fost condusă la audieri, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Citește și: Jojo, despre pictorialele din Playboy şi scenele nud din filmul Poker: „Nuditatea era adusă la un rang de artă”

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de desfășurare fără licență sau autorizație a oricăreia dintre activitățile din domeniul jocurilor de noroc, în formă continuată.