Percheziţii în Caraş-Severin la persoane bănuite de cămătărie şi contrabandă

Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Caraş-Severin au efectuat, joi, nouă percheziţii la persoane bănuite de cămătărie şi contrabandă.

15 mai 2014, 12:20
Percheziţii în Caraş-Severin la persoane bănuite de cămătărie şi contrabandă

Potrivit reprezentanţilor IPJ, au fost demarate au demarat în cursul dimineţii cinci percheziţii domiciliare şi patru percheziţii de autovehicule, în municipiile Reşiţa şi Drobeta-Turnu-Severin, la trei bărbaţi bănuiţi de comiterea infracţiunilor de cămătărie şi contrabandă, scrie Agerpres.

„Poliţiştii au organizat o acţiune şi în municipiul Bucureşti, în urma căreia l-au prins, în flagrant delict, pe unul dintre bărbaţi, care deţinea asupra sa 240 de grame de metal, ce părea a fi aur şi bijuterii din acelaşi tip de metal. Pe parcursul percheziţiilor, poliţiştii au încercat să identifice metale preţioase, bijuterii din aur, înscrisuri precum şi alte bunuri, provenite din activităţile ilegale de cămătărie şi contrabandă”, a declarat Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

La sediul I.P.J. Caraş-Severin urmează a fi conduşi trei bărbaţi, bănuiţi de comiterea infracţiunilor şi peste 50 de martori, în vederea audierii şi luării măsurilor legale.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al S.R.I.

Citeşte şi Şase persoane, reţinute pentru contrabandă şi evaziune fiscală cu ţigări