Percheziţii în Ilfov la hoţii din locuinţe

Acţiune de amploare, miercuri dimineaţă, a Poliţiei Ilfov. Oamenii legii au făcut mai multe percheziţii în locuinţele unor persoane cercetate pentru furt şi tâlhărie. Opt oameni au fost reţinuţi şi duşi la audieri.

RomaniaTV.net
28 dec. 2011, 06:22
Percheziţii în Ilfov la hoţii din locuinţe

Poliţia Ilfov a descins în jurul orei 6 dimineaţa în cinci locaţii de pe aria oraşului Chitila. Au fost vizate persoane suspecte de furturi din locuinţe, care furau în special din casele aflate în construcţie. De acolo, aceştia sustrăgeau unelte şi materiale de construcţie dar şi centrale termice.

În urma descinderilor, la sediul poliţiei din Chitila au fost aduşi pentru audieri opt bărbaţi.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ilfov, Diana Sandu, spune că reţeaua era vizată de oamenii legii de mai bine de 3 luni şi că prejudiciul ajunge la 40.ooo de lei.

„Este vorba despre o grupare de spărgători de locuinţe, formată din mai multe persoane, care acţionau pe raza judeţului Ilfov în scopul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat. Gruparea a fost supravegheată timp de 3 luni de poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale a Poliţiei oraşului Chitila. Au fost aduse în vederea audierii opt persoane faţă de care urmează a fi dispuse măsurile legale. Prejudiciul estimativ este de 40.000 de lei din care s-a recuperat 40%”, a declarat Diana Sandu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ilfov.


loading...
Partenerii noștri