Percheziţii la firmele lui Adrian Sârbu, într-un dosar de evaziune şi spălare de bani al Mediafax Group

În cursul dimineţii de joi, Poliția Română, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, efectuează 14 percheziții, în București și Ilfov, la sediile mai multor societăți comerciale și locuințele unor persoane bănuite de evaziune fiscală și spălare de bani. Potrivit România TV, printre societăţile la care au descins oamenii legii se numără şi agenţia de presă Mediafax.

11 dec. 2014, 06:56
Percheziţii la firmele lui Adrian Sârbu, într-un dosar de evaziune şi spălare de bani al Mediafax Group

Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul I.G.P.R., sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, efectuează o operaţiune care vizează un grup de firme din domeniul media bănuite de implicare în săvârşirea unor infracţiuni de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Citeşte şi PERCHEZIŢII în Bucureşti şi alte 11 judeţe, la 20 de INSTITUŢII PUBLICE, printre care şi CFR Călători

Astfel, conform unui comunicat al Poliţiei Române, sunt efectuate 14 percheziţii domiciliare care vizează sediile și punctele de lucru ale societăţilor comerciale implicate, precum şi locuințele persoanelor bănuite, pe raza Municipiului Bucureşti şi a judeţului Ilfov.

La acţiune participă aproape 100 de polițiști din cadrul unităţilor centrale ale Poliției Române. În funcţie de probatoriul administrat în cauză şi de aspectele rezultate în urma percheziţiilor, vor fi dispuse măsuri conform prevederilor procesual penale în vigoare.


loading...
Partenerii noștri