Percheziţii la biroul soţului Vioricăi Dăncilă, potrivit G4Media. Fostul premier: Fake news, soţul meu nu este implicat

Procurorii din Topoloveni împreună cu polițiști de la Investigații Economice au descins miercuri la biroul soțului fostului premier Viorica Dăncilă, au precizat surse locale pentru G4Media.ro.

RomaniaTV.net
14 oct. 2020, 11:50
Percheziţii la biroul soţului Vioricăi Dăncilă, potrivit G4Media. Fostul premier: Fake news, soţul meu nu este implicat

Update. Procurorii şi poliţiştii de la investigaţii economice efectuează miercuri, 14 octombrie, percheziţii la biroul soţului fostului premier Viorica Dăncilă.

Însă, fosta șefă a PSD a infirmat descinderile și acuză că știrea apărută este falsă. În plus, Dăncilă a făcut totuși precizarea că „documentele la care faceti referire nu au legatura cu sotul meu”, semn că știe despre ce este vorba.

„Nu exista nicio perchezitie la biroul sotului meu, nu exista nicio acuzatie la adresa sotului meu. Sotul meu nu a facut nicio tranzactie imobiliara. Documentele la care faceti referire nu au legatura cu sotul meu. Stirea aparuta in spatiul public este falsa. Sotul meu nu are nicio calitate, nu este nici martor, nu are nicio legatura. Nimic din ceea ce apare in spatiul public despre sotul meu nu este adevarat. Este inca un atac la familia mea, m-am obisnuit.

Sotul meu nu a avut nicio discutie cu procurorii, nicio intalnire, nu are de ce pentru ca sotul meu nu are nicio legatura cu aceasta ancheta.”, a spus Viorica Dăncilă la Antena 3.

Potrivit surselor judiciare, este vorba despre un dosar în care Cristinel Dăncilă urmează să fie audiat, fără să aibă vreo calitate deocamdată. Acesta ar fi avut obligaţia să ofere unele documente anchetatorilor, însă nu a răspuns solicitării, astfel că anchetatorii au obţinut mandat de percheziţie.

În dosar au fost deja puşi sub acuzare funcţionari ai Primăriei Topoloveni, cu privire la tranzacţii imobiliare în care beneficiar este OMV-Petrom.

Acțiunea a avut loc într-o ancheta în care sunt puși sub învinuire funcționari din cadrul Primăriei Topoloveni privind anumite tranzacții imobiliare în care beneficiar ar fi fost compania la care lucrează Cristinel Dăncilă, au mai precizat sursele. Soțul Vioricăi Dăncilă nu are, deocamdată, vreo calitate în dosar.

Viorica Dăncilă, dezvăluiri despre adopţie: „I-am spus soţului meu ca eu vreau sa înfiez acest copil indiferent de consecinţe” 

Perchezițiile vin în contextul în care oamenii legii au cerut anterior punerea la dispoziție a unor documente legate de tranzacțiile care sunt cercetate, însă compania nu a răspuns solicitării, conform surselor, soțul Vioricăi Dăncilă fiind cel care avea în atribuție această sarcină.

Cristinel Dăncilă este momentan în concediu și va fi chemat la audieri zilele următoare, au mai precizat surse locale pentru G4Media.ro.