Percheziţii la depozite de ATV-uri, în Capitală. Patronii sunt acuzaţi de evaziune fiscală

Poliţiştii au descins în 3 depozite pline cu ATV-uri, biciclete şi articole sportive, din Capitală. Patronii sunt acuzaţi de evaziune fiscală, iar prejudiciul adus statului se ridică la peste 1 milion de euro.

RomaniaTV.net
14 mart. 2012, 11:07
Percheziţii la depozite de ATV-uri, în Capitală. Patronii sunt acuzaţi de evaziune fiscală

Persoanele suspectate de evaziune fiscală sunt cetăţeni chinezi. Practic, ei aveau în China deschisă o firmă. Pe acea firmă cumpărau diverse articole sportive, dar când venea vorba să le vândă, le vindeau în România. Astfel, ei înşelau statul pentru că nu plăteau niciun impozit către bugetul statului. Aşa se face că evaziunea fiscală se ridică la un milion de euro.

Miercuri, poliţiştii de la Serviciul de Investigarea Fraudelor de la Poliţia Capitalei au verificat toate depozitele, depozite unde au găsit enorm de multe ATV-uri, biciclete şi articole sportive. Toate acestea vor fi confiscate, pentru că aceşti chinezi nu au niciun act de provenienţă a mărfii, aşa că ei vor ajunge şi la audieri, la Poliţia Capitalei. Aceştia sunt cercetaţi pentru evaziune fiscală şi riscă până la 12 ani de închisoare.