Percheziţii la fosta consilieră a lui Liviu Dragnea şi a Vioricăi Dăncilă în Zalău. Ce au descoperit anchetatorii

Poliţiştii din Sălaj efectuează, luni, percheziţii la sediul site-ului Sălăjeanul, deţinut de familia Coţa, scrie Ziarul De Sălaj. Daniela Gabriela Coţa, o apropiată a fostului lider PSD Liviu Dragnea, a fost consilier de stat pe probleme de tineret și sport în Guvernul condus Viorica Dăncilă.

RomaniaTV.net
11 mai 2020, 15:44

Descinderi au loc luni la sediul publicaţiei Sălăjeanul, unde procurorii şi mascaţii. Familia Coța a ajuns la sediu, fiind urmată de mai mult anchetatori, conform Ziarul de Sălaj.

Vasile Coța, presedintele echipei de volei ACS Volei Municipal Zalău avea asupra lui o unitate de calculator, în vreme ce Daniela Coța, fostul viceprimar al Zalăului și fostul secretar de stat în Guvernul Dăncilă, avea asupra ei doar cheile de la sediul Sălăjeanul.

Conform sursei citate, activitatea clubului Volei Municipal Zalău este supravegheată de ceva timp de procurorii sălăjeni. Surse judiciare au precizat că s-a intocmit dosar penal pentru fals în înscrisuri și uz de fals. 

Nelu Tătaru, despre cum se va face ieşirea din localitate după 15 mai. „Va fi o declaraţie verbală, dar trebuie dovedită cumva”


loading...