Percheziţii la importatorii de izolete din Argeş. Au folosit acte false

Polițiștii de amploare au fost făcute în Argeş. Poliţiştii au descins la sediul și punctul de lucru al unei firme și la domiciliile a două persoane din Mioveni, bănuite de fals, uz de fals și folosirea unor acte comerciale falsificate la autoritatea vamală pentru importul unor izolete.

RomaniaTV.net
06 mai 2020, 18:52
Percheziţii la importatorii de izolete din Argeş. Au folosit acte false

Potrivit unui comunicat al IPJ Argeș, în luna aprilie, firma din Mioveni, administrată de o femeie de 25 de ani și de un bărbat de 35 de ani, ar fi importat opt izolete, despre care există suspiciuni cu privire la conformitate și modul de autorizare.

„Cele două persoane, o femeie de 25 de ani și un bărbat, de 35 de ani, ambii din Mioveni, în calitate de reprezentanți ai unei societăți comerciale, ar fi întocmit, în fals, mai multe documente, care ar fi atestat aspecte nereale privind caracteristicile a 8 camere de izolare biologica (tip izolete), pretins a fi importate de la un producător din China”, se arată în comunicat.

Documentele falsificate au fost folosite pentru introducerea în țară a izoletelor și prezentarea către mai multe instituții publice, în vederea realizării operațiunilor vamale şi a autorizării punerii lor pe piaţă, au informat polițiștii.

Polițiștii au ridicat în urma perchezițiilor mai multe documente și un telefon mobil.

Cercetările în acest caz continuă.

Citeşte şi Al treilea lot de izolete româneşti a fost recepţionat de MApN


loading...