Creatoarea de modă Maria Marinescu este audiată la DIICOT. Soţul său este arestat pentru trafic de droguri

Locuinţa creatoarei de modă Maria Marinescu a fost percheziţionată, miercuri dimineaţă, de procurorii DIICOT. Soţul ei, Frank Colin, este suspectat de implicare într-o reţea de trafic de droguri pe ruta Republica Dominicană - Franţa, au precizat sursele citate. Soţul Mariei Marinescu este arestat în Franţa pentru trafic de droguri. 

RomaniaTV.net
20 nov. 2013, 06:30
Creatoarea de modă Maria Marinescu este audiată la DIICOT. Soţul său este arestat pentru trafic de droguri

Percheziţiile făcute de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au loc la două adrese, una fiind la imobilul în care locuieşte în România Maria Marinescu.

Potrivit aceloraşi surse, percheziţiile la locuinţa Mariei Marinescu sunt făcute în cadrul unei comisii rogatorii, în urma unei sesizări primite de la autorităţile franceze. Maria Marinescu este audiată în prezent la sediul DIICOT, după finalul percheziţiilor.

CITEŞTE ŞI: Soţul creatoarei de modă Maria Marinescu, reţinut într-un dosar privind trafic de droguri

Originar din Toulon, sudul Frantei, Colin a fost închis în închisoarea Lyunes (Bouches-du-Rhone). Penitenciarul este unul extrem de periculos, doar in ultimele luni fiind omorati acolo opt detinuti. Fost luptator in Legiunea straina, Frank Colin este respectat de toti in inchisoare, dupa ce i-a pus la punct pe cei mai agresivi detinuti, se arată într-o anchetă publicată de cancan.ro, care devoalează intregul film al operatiunii in urma careia au fost arestati sotul Mariei Marinescu, prietenul sau, Nicholas Pisapia, dar si alte 45 de persoane. Nicholas Pisapia este retinut in Republica Dominicana pentru trafic de droguri, el fiind considerat alaturi de Frank Colin ca unul dintre „pionii importanti” ai afacerii.

 CITEŞTE ŞI: Iubiţii PENALI ai vedetelor din România: Ce femei celebre s-au îndrăgostit de INFRACTORI GALERIE FOTO