Percheziții la locuinţa unui director de sucursală a unei bănci din România, bănuit că a furat 100.000 lei şi 40.000 euro

Perchezitii de amploare la directorul unei sucursale a bancii Raifeissen din Capitală. Mascaţii au descins într-un dosar în care şeful sucursalei bancare este acuzat ca a furat bani din instituţie. Bărbatul a fost dus la audieri.

16 iun. 2021, 11:07
Percheziții la locuinţa unui director de sucursală a unei bănci din România, bănuit că a furat 100.000 lei şi 40.000 euro

Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară și un mandat de aducere pe raza Municipiului București, într-un dosar de delapidare. Potrivit România TV, în dosar ar fi vizat un director al unei unităţi bancare Raiffeisen Bank din Capitală.

Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, din probele administrate în cauză a rezultat că, în luna aprilie 2021, managerul unei agenții bancare și-ar fi însușit din tezaurul unității, sume în lei și valută, prejudiciul adus fiind de 100.000 lei și 40.000 euro.

Citeşte şi: Percheziţii de amploare la Primăria Cojasca. Mascaţii au descins şi în locuinţa edilului. Sunt suspiciuni de fraudă cu vize de flotant, cu nici două săptămâni înainte de alegeri

„Astăzi, 16.06.2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecatoria Sectorului 1 București, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară si un mandat de aducere pe raza Municipiului București, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunii de delapidare.

În fapt, din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că în cursul lunii aprilie 2021, managerul unei agenții bancare și-ar fi însușit din tezaurul unității, sume în lei și valută, prejudiciul adus fiind de 100.000 lei si 40.000 euro”, a transmis Poliţia Capitalei.

Bărbatul a fost dus la audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sector 1. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Citeşte şi: Percheziții în Ilfov într-un dosar de viol în care este vizat și primarul din Ştefăneştii de Jos