Percheziții în Ilfov într-un dosar de viol în care este vizat și primarul din Ştefăneştii de Jos

Este șoc în lumea politică. Un primar celebru din Ilfov este vizat într-un dosar de viol, alături de alte persoane. Mascații au intrat peste el în casă, dar au descins şi la sediul primăriei. Potrivit unor surse România TV, în momentul violului victima avea 13 ani şi a rămas însărcinată. Acum fata are un copil în vârstă de 3 ani. Edilul a fost adus la audieri. În faţa anchetatorilor a ajuns şi femeia care a depuis plângerea pentru viol.

10 iun. 2021, 10:50
Percheziții în Ilfov într-un dosar de viol în care este vizat și primarul din Ştefăneştii de Jos

Mai multe percheziții au avut loc, joi dimineață, în comuna Ștefăneștii de Jos din Ilfov într-un dosar de viol în care este vizat și primarul Robert Ștefan.

Potrivit unor surse citate de România TV, se fac percheziții la sediul primăriei din Ştefăneştii de Jos, la locuința primarului Robert Ştefan, dar și la locuințele altor trei persoane.

Citeşte şi: Clipe de coşmar pentru o adolescentă de 18 ani din Ploieşti. Fata a fost legată de clanţa unei uşi şi violată de toţi bărbaţii de la o petrecere

Descinderile au legătură cu un dosar deschis pentru un presupus viol petrecut în anul 2018, iar victima era minoră la acea dată.

Citeşte şi: Sică Dumitrescu, fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu, condamnat la 2 ani şi patru luni de închisoare