Percheziţii la locuinţele unor persoane suspectate de furt calificat

Poliţiştii argeşeni efectuează vineri dimineaţa 15 percheziţii domiciliare pe raza oraşului Ştefăneşti, la persoane bănuite că au furat bunuri de 100.000 de lei din mai multe societăţi comerciale, 14 persoane urmând să fie duse la audieri, informează un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

12 apr. 2019, 08:41
Percheziţii la locuinţele unor persoane suspectate de furt calificat

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Poliţiei Mioveni, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti, Costeşti şi Secţiei de Poliţie Rurală Albota, precum şi poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov, împreună cu luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, efectuează cincisprezece percheziţii domiciliare, la locuinţele mai multor persoane bănuite de furt calificat.

„Percheziţiile se desfăşoară într-o cauză penală complexă aflată în instrumentarea Poliţiei Oraşului Mioveni şi într-o cauză penală aflată în instrumentarea Secţiei de Poliţie Rurală Bascov, ambele sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că începând cu luna ianuarie a.c. până în prezent, cei în cauză ar fi pătruns prin efracţie în mai multe societăţi comerciale din Mioveni şi Mărăcineni, de unde ar fi sustras diverse bunuri, în valoare totală de aproximativ 100.000 de lei. 14 persoane vor fi conduse la sediul Poliţiei Oraşului Mioveni şi Secţiei de Poliţie Rurală Bascov pentru audieri”, precizează sursa citată.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale şi al Unităţii Centrale de Analiza Informaţiilor, ambele din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.