Percheziţii la traficanţii de droguri din Ploieşti şi Râmnicu Vâlcea

Procurorii DIICOT au făcut, joi, 13 percheziţii în municipiile Ploieşti şi Râmnicu Vâlcea, la locuinţele membrilor unei grupări de trafic de droguri, care ar fi vândut canabis în judeţul Prahova. 53 de persoane au fost duse la audieri.

RomaniaTV.net
27 sept. 2012, 05:51
Percheziţii la traficanţii de droguri din Ploieşti şi Râmnicu Vâlcea

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Ploieşti, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, au destructurat o grupare infracţională specializată în traficul de droguri de risc şi operaţiuni cu substanţe ce produc efecte psihoactive, potrivit Mediafax.

În urma percheziţiilor, 53 de persoane au fost duse la audieri la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploieşti.

Potrivit anchetatorilor, în perioada ianuarie – septembrie 2012, Florin Conea şi Ioana Mădălina Catană, din municipiul Râmnicu Vâlcea, împreună cu Adrian Gheorghe Manu, Valentin Gabriel Ciobanu, Ionuţ Vichi Dragnea şi alţi membri ai gruparii, din Ploieşti, au deţinut şi vândut canabis şi substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive unor consumatori din judeţul Prahova.

Percheziţiile au fost efectuate cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploieşti. Suportul tehnic a fost asigurat de către Serviciul Operaţiuni Speciale Ploieşti.