PERICOL ÎN TRAMVAIUL 41: Femeile sunt înţepate cu un ac de un bărbat misterios

În ultimele zile, pe forumurile şi reţelele de socializare a apărut un mesaj şocant: o fată a fost înţepată de un bărbat necunoscut cu un ac, în tramvaiul 41 din Capitală.

RomaniaTV.net
11 ian. 2012, 12:53

Povestea sună în felul următor: o tânără care circula cu tramvaiul 41, în cartierul Drumul Taberei, a fost înţepată în spate cu un ac de o persoană neidentificată. Fata a reuşit să fotografieze bărbatul. Mai multe femei au spus că au fost agresate de aceeaşi persoană, recunoscându-l din fotografii.

La început de an, mai exact pe 5 ianuarie, în jurul orei 8 dimineaţa, o tânără care circula cu tramvaiul 41 a trăit momente de spaimă. Fata venea dinspre magazinul Billa din Drumul Taberei spre Lujerului şi, la un moment dat, a simţit o înţepătură în spate. În stare de şoc a reuşit să facă poze bărbatului.

Această persoană a urcat în spatele ei, odată cu ea la staţia 41 de la Billa Drumul Taberei. Apoi a simţit o înţepătură tare în piciorul drept. Când s-a uitat în spate, era această persoană. El avea o bască în mână pe care a aruncat-o într-o pungă, apoi se chinuia să arunce ceva ce părea lipit de podul palmei. Prietena mea a coborat la staţie Pod Ciurel de unde am luat-o eu cu maşina. A sunat la 112 şi i s-a zis să facă plângere„, a spus Florin, prietenul fetei.

Cei doi tineri au mers la Institutul de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş” unde fetei i s-au recoltat probe pentru analize de sânge.

Timp de 6 luni trebuie să mergem la analize şi să ne rugăm că nu a fost nimic pe ac. Ce nu se poate vaccina sunt Hepatita C şi Hiv„, a mai spus tânărul.

Povestea a circulat pe mai multe site-uri, unde prietenul fetei şi-a postat numărul de telefon. Bărbatul spune că, în urma postării mai multe femei au sunat şi au spus că au fost agresate de aceeaşi persoană, recunoscandu-l din fotografiile făcute de tânăra înţepată. În plus, a aflat că porecla individului este „ELVIS” şi locuieşte în Drumul Taberei.

Potrivit jurnaliştilor de la jurnalul.ro, reprezentanţii Poliţiei confirmă că au o plângere în acest sens şi au un cerc de suspecţi. Mai multe amănunte nu s-au putut obţine, ancheta fiind în desfaşurare.

Semnalmentele bărbatului: aproximativ 40 de ani, înălţime aproximativ 1.80 m, poartă o geacă de culoare deschisă şi ochelari de vedere, este tuns scurt.