Iubitor de adrenalină! Cu ce viteză a fost prins un adolescent cu permis de 30 de zile

Un adolescent din Vâlcea a reuşit să rămână fără permis de conducere la doar câteva săptămâni după ce l-a obţinut. Acesta a fost prins de către aparatul radar cu viteza de 124 de kilometri pe oră într-o localitate vâlceană.    

RomaniaTV.net
10 ian. 2020, 15:15
Iubitor de adrenalină! Cu ce viteză a fost prins un adolescent cu permis de 30 de zile

Tânărul se afla la volanul maşinii, pe Drumul Naţional 64, iar în localitatea Râureni a fost prins de către aparatul radar al echipajului de rutiera circulând cu 74 de kilometri pe oră mai mult decât viteza legală.

Potrivit Poliţie din Vâlcea, adolescentul în vârstă de 18 ani a obţinut permisul de conducere în urmă cu mai puţin de o lună. Acesta a rămas fără permis de conducere timp de 90 de zile şi a primit o amendă în valoare de 2.900 de lei.

„Polițiștii Serviciului Rutier au depistat pe DN 64, pe raza localității Râureni, un autoturism ce rula cu o viteză de 124 de km/h, pe un sector de drum cu limită de 50 km/h. Polițiștii au procedat la oprirea regulamentară a autoturismului, iar în urma verificărilor efectuate au stabilit că șoferul este un tânăr de 18 ani, din comuna Frâncești, care a dobândit dreptul de a conduce cu mai puțin de 30 de zile în urmă” , a transmis IPJ Vâlcea.