Personajul special al Primăriei din Sectorul 6. Miţi a prins mandatul a trei primari: După ce are burta plină, stă pe scaun, la birou!

Un "angajat permanent" la Primăria Sectorului 6 al Capitaleia rezistat mai bine de şase ani în instituţia. Pisica Miţi a prins de altfel mandatele a trei primari. Este vorba despre Rareş Mănescu, Gabriel Mutu şi Ciprian Ciucu.

RomaniaTV.net
29 oct. 2020, 19:47
Personajul special al Primăriei din Sectorul 6. Miţi a prins mandatul a trei primari: După ce are burta plină, stă pe scaun, la birou!

De altfel, Miţi l-a aşteptat cuminte pe noul primar, Ciprian Ciucu, să îşi preia noul manda. Pisica a tras o tură în curte, iar apoi a intrat în instituţie pe uşa principală.

„Normal că o las aici! Aici a crescut, aici trebuie să rămână, nu? Să aibă grijă de ea! Acolo era locul ei favorit. Rămâne la primărie! Miți este pisicuța primăriei, a crescut aici. Sper din tot sufletul ca noul primar să aibă grijă de ea, pentru că este o pisicuță foarte iubitoare, prietenoasă.”, a declarat fostul primar Gabriel Mutu, potrivit Libertatea.

Noul primar deja i-a învăţat tabieturile lui Miţi şi dă asigurări că va avea grijă de ea.

”E pisica primăriei. De obicei, ușa de la terasă este deschisă. Intră nestingherită. Se duce și mănâncă acolo. După ce are burta plină, vine, se așază pe unul din scaunele de aici, de la masă. Sau vine la mine pe birou. Coincidența face să semene foarte mult cu pisica mea din copilărie. Și la comportament, și la aspect, fix așa arăta pisica mea și-o chema tot Miți”, a spus Ciucu.