Perversu’ de pe Târgu Ocna, martor în scandalul violent din Rahova. Este de nerecunoscut: „Sunt puţin mai împlinit, m-am maturizat”

Cel cunoscut pentru celebra frază "I-a dat perversa ca pe Targu Ocna" a fost martor la scandalul violent din Rahova. Bărbatul este total schimbat faţă de acum câţiva ani, are barbă, dar şi câteva kilograme în plus. 

RomaniaTV.net
10 sept. 2020, 13:04
Perversu’ de pe Târgu Ocna, martor în scandalul violent din Rahova. Este de nerecunoscut: „Sunt puţin mai împlinit, m-am maturizat”

Perversu’ de pe Târgu Ocna a povestit în stilul său cum a început scandalul din Sectorul 5, care a făcut mai multe victime.

Ce sa va spun? Istoria s-a repetat. Doi indivizi dintre ei l-au apostat cu o bata. Si i-a dat de l-a julit. Se pare. Au fost pe el doi-trei indivizi, cand sunt toti acasa cinci-sase. Au fost multi, au fost mai multi. Au sarit si s-au batut intre ei, mai exact. Nu se întâmplă des scandaluri, nu ştiu ce reclamă are strada asta sau cât de rău e văzută, dar e liniştită. Nici ăştia care au făcut scandalul nu sunt de aici. Sunt de pe o stradă, două, mai încolo. Le face, le trage, suntem majori, nu?

Eu sunt bine, mulţumesc lui Dumnezeu sunt bine. Puţin mai împlinit, dar bine. M-am maturizat, au trecut zece, doisprezece ani de atunci. De aia nu am vrut să mă bag, să nu ajung iar pe unde nu trebuie„, a declarat acesta.

Citeşte şi: Perversu’ de pe Târgu Ocna, atac dur la adresa lui Nelson Mondialu: „Are cioturi în gură, nu dinţi”

Alertă în Sectorul 5 al Capitalei, miercuri seara

Conflictul din sectorul 5 a izbucnit între doi frați, cunoscuți ca fiind scandalagiii cartierului. Un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost lovit cu parul în cap și a fost nevoie să fie resuscitat. În conflict au intervenit mai mulți vecini, iar alți patru dintre ei au avut nevoie de îngrijiri medicale. Totul a pornit de la un bărbat aflat în stare de ebrietate care s-a luat la ceartă cu părinţii unor copii. Scandalul a degenerat în momentul în care unul dintre părinți a găsit de cuviință să folosească o bâtă pentru a-l lovi în zona capului pe un altul, un barbat de 45 de ani.

 Cei doi agresori au provocat de nenumărate ori astfel de scene. Indivizii au fost duşi la audieri, la Secţia 19. În momentul de faţă sunt puşi sub control judiciar într-un alt dosar constituit după o scenă similară. Incidentul s-a petrecut în urmă cu aproximativ două luni.

De asemenea, mai sunt implicaţi într-un alt dosar constituit în urmă cu două-trei zile constituit după ce s-au luat la bătaie între ei. În acest caz, fratele agresat nu a făcut plângere, iar acest dosar e posibil să fie clasat.