Pescobar, decizie de ultimă oră după scandalul cu ANPC. Patronul de la Taverna Racilor părăsește România. Destinația este una neașteptată : „Mă duc frumos, așezăm gândurile”

Pescobar, decizie de ultimă oră după scandalul cu ANPC. Patronul de la Taverna Racilor trece printr-o perioadă foarte grea, după ce i-au fost închise trei restaurante. Omul de afaceri a stat alături de angajați până acum, însă, s-a decis să plece din România pentru o periodă.

26 sept. 2023, 13:05
Pescobar, decizie de ultimă oră după scandalul cu ANPC. Patronul de la Taverna Racilor părăsește România. Destinația este una neașteptată : „Mă duc frumos, așezăm gândurile”
Pescobar, decizie de ultimă oră după scandalul cu ANPC

Pescobar, decizie de ultimă oră după scandalul cu ANPC. Paul Nicolau vrea să uite câteva zile de problemele cu care s-a confruntat în ultima vreme și a decis să își caute liniștea sufletească pe Muntele Athos, acolo unde a și plecat deja. Milionarul a anunțat deja că este momentul să ia o pauză și a transmis un mesaj direct din aeroport.

Pescobar, decizie de ultimă oră după scandalul cu ANPC

Pescobar este convins că s-a creat o situație controversată împotriva lui, așa cum a mai declarat și în trecut, că a fost amenințat. Din acest motiv vrea să se liniștească și să își pună gândurile în ordine, motiv pentru care pleacă într-unul dintre cele mai sfinte locuri din lume, unde speră să își găsească liniștea.

În ultima vreme, mai des pe aeroport, mai rar pe la restaurante. De exemplu, acum plec la Athos ca să mă liniștesc de tot acest taifun care s-a creat în împotriva mea și a afacerii mele. Mă duc frumos, așezăm gândurile, liniște, că până la urmă asta contează. Puterea lui Dumnezeu și noi sănătoși să fim. În rest, stres zero și dăm înainte”, a declarat Pescobar, pe Instagram.

Citește și: Pescobar, artificiul managerial prin care a făcut 10.000 de euro pe zi. Cum sfidează autorităţile cu un burger în foiţă de aur VIDEO

Horia Constantinescu, șeful ANPC, dă de pământ cu Pescobar

Șeful ANPC a dezvăluit luni că în decursul a trei luni de zile au avut loc mai multe controale în restaurantele lui Paul Nicolau, cunoscut în mediul online drept Pescobar, unde inspectorii au constatat nereguli grave care reprezentau un real pericol pentru consumatori.

Directorul ANPC a subliniat că la finalul lunii iunie, după primele nereguli găsite de inspectorii aflați în subordinea sa i-a promis lui Pescobar și mamei acestuia că nu va face publică acțiunea, cât timp el se ocupă să remedieze totul. Asta după ce mama lui Pescobar a cerut clemență.

Mama domniei sale, ca orice mamă cred încărcată de emoție, a solicitat să avem clemență că va remedia, se va ocupa, să nu luăm, deja vorbim de a treia măsură draconică. Vorbim de finalul lunii iunie, când aceasta a făcut o serie de promisiuni (…)

El a făcut curățenie și noi i-am oferit posibilitatea pentru a nu știu câta oară șansa să redeschidă. Eu i-am spus la audiență: Domnule singurul lucru care mă face să am o oarecare înțelegere este entuziasmul pe care îl ai în a-ți promova afacerea.

Am vorbit și cu mama lui să urmărească îndeaproape, dânsa sugerând-mi că nu prea se face înțeleasă de către fiu cu privire la investiții”, a declarat Hora Constantinescu, la podcastul ”Oameni cu cord”, moderat de Sorin Constantinescu.